Casieriile Modern Calor sunt închise până săptămâna viitoare

Casieriile Modern Calor sunt închise până săptămâna viitoare

Vineri, 1 mai a.c., casieriile SC Modern Calor SA, respectiv cea de pe strada Vârnav și cea din incinta Direcției de Taxe și Impozite Locale, vor fi închise.

Programul de lucru cu publicul va fi reluat luni, 4 mai. În această perioadă facturile la energie termica pot fi plătite on-line, prin accesarea site-ului www.moderncalor.ro, secțiunea Clienți. 

În toată această perioadă, sectoarele de producție și distribuție ale S.C. Modern Calor S.A. vor funcționa în program continuu.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
30

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
52

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
28

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...