Biblioteca Județeană digitală va fi funcțională în 2021

Biblioteca Județeană digitală va fi funcțională în 2021

La Biblioteca Județeană se propune achiziționarea unui scaner robotizat pentru crearea unei Biblioteci digitale, trecerea manuscriselor în format digital.

De asemenea extinderea spațiului pentru va putea dezvolta secția pentru copii, cu spatii speciale pentru activități specifice. Sala pentru întâlniri culturale care sa funcționeze ca un club pentru scriitori și oamenii de cultura din Botoșani.

După cum a declarat vicepreședintele Consiliului Județean, Bogdan Dăscălescu, în această perioadă se lucrează la proiectul propriu zis, urmând ca la începutul anului viitor să se acceseze fondurile aferente achiziționarea unui scaner robotizat.

 Este un proiect îndrăzneț pentru noi, la care lucrăm deja și sperăm ca la anul, în luna iunie 2021, să depunem un proiect integrat, a precizat vicepreședintele CJ, Bogdan Dăscălescu.

Chiar dacă atribuții de serviciu extrem de limitate, vicele de la CJ vrea cu orice preț să ducă la îndeplinire proiectele lansate ca promisiuni și speră ca pe viitor, președintele Doina Federovici îi va mări paleta de activități.

 

 

Spune-ne opinia ta