Batalia pe Sulita!

Batalia pe Sulita!
Prefectul va trebui obligatoriu sa suspende primarul in cauza si viceprimarul va prelua prerogativele primarului pana la organizarea alegerilor, a declarat Florin Turcanu.

Turcanu este hotarat sa ii vina de hac lui Costinel Ciubotaru, primarul de la Sulita, chiar daca va trebui sa dovedeasca valabilitatea actului emis de CNSAS.

Liberalul Florin Turcanu a intrat in posesia unui raport al CNSAS, in care se mentioneaza faptul ca numitul Costinel Ciubotaru, actualul primar al comunei Sulita, a fost colaborator al Securitatii in perioada 1984-1988, in timp ce lucra la scoala generala din Sulita, colaborarea facand-o sub numele Marinescu.

Primarul a recunoscut ca a colaborat cu Securitatea, dar a mai precizat si ca nu are de gand sa renunte, pentru atata lucru, la functia din Primarie! Florin Turcanu a precizat ca solicita demisia primarului in calitate de locuitor al comunei, nu de vicepresedinte CJ.

Documentul are valoare juridica. Am sa angajez un avocat in numele PNL si daca Tribunalul Bucuresti va impartasi punctul de vedere al CNSAS, e clar ca se da hotarare definitiva si irevocabila. Tot prin PNL ma voi adresa justitiei, voi face plangere la Parchet, unde se va analiza hotararea judecatoreasca si o declaratie de interese. Prefectul va trebui obligatoriu sa suspende primarul in cauza si viceprimarul va prelua prerogativele primarului pana la organizarea alegerilor, a declarat Florin Turcanu.

 Costinel Ciubotaru, care a declarat ca nu isi va da demisia, acuza faptul ca solicitarea liberalilor are conotatii politice, mergand chiar pana la a spune ca Florin Turcanu se razbuna pentru esecul suferit de sotia sa in alegerile din vara.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
20

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
169

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
55

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...