Autobuze electrice spre Aeroportul de la Salcea

Autobuze electrice spre Aeroportul de la Salcea

Vicepreședintele Consiliului Județean, Bogdan Dăscălescu își dorește introducerea unor autobuze electrice pe ruta Botoșani – Aeroport Salcea.

Recent, reprezentantul Consiliului Județean, s-a arătat extrem de hotărât să propună o linie destinată botoșănenilor care se deplasează către Aeroportul de la Suceava pentru a pleca în străinătate cât și pentru cei care își așteaptă rudele să vină acasă.

Este un proiect pe care, cred eu, poate fi pus în practică și cu siguranță se va dovedi și avantajos. De ce botoșănenii care pleacă în străinătate cu avionul să nu aibă la dispoziție un mijloc de transport direct de la Botoșani către aeroport. De ce să nu îți aștepți vărul, nepoata sau alte rude și să te poți deplasa spre Botoșani în condiții moderne și civilizate”, a spus vicepreședintele CJ.

De la alegerea în funcția de vicepreședinte, Bogdan Dăscălescu a lansat în spațiul public, ideea unor proiecte îndrăznețe, unele dintre ele fiind puse pe tapet și în campania electorală, dar deocamdată, toate rămân la faza de deziderat.

 

 

Spune-ne opinia ta