Au demarat lucrările de construire a locuințelor sociale din cartierul Cișmea (video)

Au demarat lucrările de construire a locuințelor sociale din cartierul Cișmea (video)

Au demarat lucrările de construire a unor locuințe sociale în cartierul Cișmea, din municipiul Botoșani, în urma adjudecării licitației la care s-au înscris patru ofertanți, a declarat, miercuri, primarul Cosmin Andrei.

„Continuăm reabilitarea blocurilor pentru locuințe sociale. A fost un interes foarte mare și pentru acest șantier. Au fost patru ofertanți. În cele din urmă am semnat un contract cu firma câștigătoare, s-a apucat de lucru cel care a câștigat. Vom avea 72 de apartamente la un obiectiv care a fost închis din cauza firmei care a intrat în faliment și am reluat licitația pentru restul de execuție”, a precizat edilul.

Cele patru oferte au fost depuse de:

1. SC Cornell`s Floor SRL, cu subcontractanții: SC Test Prima SRL și SC Izokindel SRL;

2. SC Dioconstruct SRL, cu subcontractanții: SC Meridian SRL, SC B.D. Electroservice SRL și SC Dany Hiltigaz Activ SRL;

3. Asocierea SC Estimera Consulting SRL (lider) – SC ABC Con International, cu subcontractanții SC Sigma SRL srl, SC Elpro SRL și SC Instal-Con SRL;

4. SC Inside Construction SRL, cu subcontractanții SC Build Instal Electric SRL, SC Klimer Serv SRL și Întreprinderea individuală Silav C Vasile.

Licitația a fost adjudecată de SC Inside Construction SRL.

Se vor amenaja 22 de garsoniere și 50 apartamente cu două camere. Valoarea lucrărilor este de 8,3 milioane de lei, iar termenul de execuție este de 18 luni.

 

 

Spune-ne opinia ta