ATENTIE, SOFERI: In Botosani, ies fiare din asfalt! - FOTO

ATENTIE, SOFERI: In Botosani, ies fiare din asfalt! - FOTO

Strazile din municipu s-au transformat in adevarate capcane pentru soferi! Gropile au rasarit ca ciupercile dupa ploaie, in unele zone aparand adevarate cratere.

Ca si cum nu era de ajuns, in unele zone din municipiu, cum ar fi intersectia din apropierea Scolii 11, din asfalt au inceput sa iasa bucati de fier, iar soferii care au ghinionul sa nimereasca intr-o astfel de groapa au toate "sansele" sa se aleaga cu cauciucurile taiate.

Reprezentantii Primariei spun ca la fel se intampla in fiecare iarna, cand din cauza fenomenelor repetate de inghet-dezghet asfaltul se macina. Singura solutie pe care o au la indemana este plombarea gropilor cu mixtura asfaltica la rece, insa este o solutie provizorie, pentru ca asfaltul nu este unul calitativ.

Viceprimarul de Botosani spune ca municipalitatea a facut eforturi pentru a remedia situatia, in fiecare an. "Noi nu am cheltuit toti banii pe care ii alocaseram pentru plombari cu mixtura la rece. Alocare bugetara avem, undeva in jur de 4 milioane de lei, dar este de preferat sa nu cheltuim prea multi bani cu mixtura la rece pentru ca oricum este mai scumpa si nici nu este asa de calitativa ca cea la cald. Vom incerca acum sa facem doar strictul necesar. Asa se intampla mereu, oricat de uscate ar fi strazile, apa care se scurge de la zapada topita de pe margine intra in fisurile din asfalt, si il macina. Sunt strazi care astazi sunt bune, iar maine sunt pline de gropi", a declarat viceprimarul Florin Ghiorghita.

Aceste explicatii sunt oferite an de an de Primarie, iar soferii nu au decat sa circule cu mare prudenta pe strazile din municipiu, pentru a evita avariile si chiar accidentele rutiere care s-ar putea produce din cauza gropilor numeroase.




 

 

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
105

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
125

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
32

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...