Aşezământ cultural şi sală de sport de la un liceu botoşănean, reabilitate cu bani de la CNI

Aşezământ cultural şi sală de sport de la un liceu botoşănean, reabilitate cu bani de la CNI

Compania Naţională de Investiţii va aloca fonduri pentru reabilitarea unui aşezământ cultural dintr-o comună din judeţul Botoşani, în cursul acestei săptămâni fiind lansată achiziţia publică.

Este vorba de proiectul care vizează reabilitarea, modernizarea, extinderea si dotarea căminului cultural din satul Adaseni, comuna Adaseni.

Valoarea estimată a contractului este de 605.046 lei fără TVA. Data limită de depunere a ofertelor în vederea atribuirii contractului pentru desemnarea firmei care va realiza lucrările este 22 septembrie.

Compania Naţională de Investiţii va aloca bani şi pentru consolidarea şi reabilitarea sălii de sport de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" din Botoşani. Valoarea estimată a investiţiei este de 1,6 milioane lei fără TVA.

Firma care va fi desemnată câştigătoare va realiza atât proiectarea, cât şi execuţia lucrărilor, termenul limită de depunere a ofertelor fiind 8 septembrie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii prinşi băuţi sau drogaţi la volan vor rămâne 10 ani fără permis! Legea a fost votată și va merge la promulgare!

astăzi, 20:30
34

Proiectul de lege adoptat în unanimitate are ca obiect reglementarea unor acte normative din domeniul prevenirii şi combaterii traficului si consumului ilicit de droguri şi alte substanţe sus...

Spectacol de magie, iluzii și umor la Teatrul „Vasilache” Botoșani! (Foto)

astăzi, 19:45
29

Teatrul „Vasilache” îi invită pe cei mici, sâmbătă, 18 mai 2024, de la ora 11:00, să vizioneze un spectacol de divertisment prezentat de trupa Stoneli – Circul Magic ...

A fost prelungit termenul de înscriere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă!

astăzi, 19:02
44

Odată cu prelungirea termenului de înaintare a cererii de înscriere, s-a prelungit și perioada de depunere a dosarelor de recrutare, noua dată - limită fiind 24 mai 2024.În s...