APIA nimanui! La Botosani, Epuras a semnat acte fara sa mai fie director!

APIA nimanui! La Botosani, Epuras a semnat acte fara sa mai fie director!

OVIDIU EPURAS

Incalceala administrativa si legislativa blocheaza activitatea Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura Botosani!

Potrivit deciziei cu numarul 398 din 25 martie, emisa de agentia centrala, Ovidiu Epuras nu mai este director executiv, el fiind mutat pe postul de sef birou inspectii, numai ca directorul APIA a primit adresa abia pe 1 aprilie.

In perioada celor 6 zile, Epuras a semnat acte, desi, oficial, nu mai era director. Autoritatea centrala nu precizeaza nici cine anume va prelua prerogativele, in locul lui Ovidiu Epuras. Astfel, pentru ca Epuras nu mai are drept de semnatura pe acte, activitatea institutiei este blocata pana la noi ordine.

Directorul adjunct al institutiei, Elena Hutanu, nu este dispusa sa preia, de buna voie si nenumita de nimeni, interimatul, pe motiv ca este vorba despre un vid de putere, precizand ca, in fapt, nu are de la cine sa preia sefia.

"Eu trebuie sa preiau conducerea in lipsa directorului, dar cum domnul director a fost demis pe 25, locul carui director sa-l mai iau?", spune Elena Hutanu.

Pentru conducerea APIA, in locul lui Ovidiu Epuras, PSD l-a propus pe Ioan Toma, care in urma cu o luna declara ca este nerabdator sa demonstreze ca este mai bun decat Ovidiu Epuras, chiar daca recunostea public faptul ca nu prea stie cu ce se ocupa angajatii APIA.

"Astept numirea, am inteles ca este unitate noua, eu voi cauta sa imi fac datoria alaturi de ei si sa demonstrez ca sunt mai bun decat actualul director. Nu cunosc inca specificul acestei unitati, insa o data cu numirea voi afla care sunt directiile acestei institutii", preciza Ioan Toma.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
55

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
118

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
22

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...