Acțiune de dezinfectare a străzilor din Botoșani, inițiată de municipalitate

Acțiune de dezinfectare a străzilor din Botoșani, inițiată de municipalitate

Străzile principale din municipiul Botoșani au fost dezinfectate, în cursul zilei de sâmbătă. Acțiunea a fost efectuată de societatea de salubrizare Urban Serv SA, la inițiativa municipalității.

S-a aplicat, astfel, dezinfectant pe Calea Națională, pe Bulevardul Mihai Eminescu, străzile Marchian, Cuza-Vodă, Împărat Traian, Octav Onicescu și Sucevei, urmând a se repeta procedura, în funcție de resursele disponibile și de efectul obținut în urma demersului de sâmbătă.

Zece angajați ai firmei de salubrizare acționează cu patru mașini și împrăștie circa 250 de litri de substanță pe bază de clor.

„Consider că este foarte important în acest moment să acționăm preventiv și în sensul acesta am solicitat conducerii Urban Serv să dezinfecteze străzile din municipiul Botoșani cu substanțe specifice”, a precizat Cosmin Andrei, viceprimar al municipiului Botoșani.

Totodată, locurile publice de recreere, în special parcurile de joacă, au fost tratate în același regim, fiind aplicate materiale dezinfectante în spațiul principalelor parcuri din oraș, de către angajații Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
51

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
57

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
37

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...