804 proprietari din Păltiniș vor primi în mod gratuit extrasele de carte funciară

804 proprietari din Păltiniș vor primi în mod gratuit extrasele de carte funciară

Prefectura județului Botoșani a anunțat astăzi că la nivelul comunei Păltiniș, din județul Botoșani au fost finalizate lucrările de cadastru sistematic în sectoarele cadastrale nr. 42, 46, 53, 54, iar lucrările au fost recepționate de către comisia de recepție constituită în acest sens la nivel de OCPI Botoșani.

“Astfel, conform procedurii, începînd cu data de 08.01.2020 documentele tehnice ale cadastrului pentru sectoarele cadastrale nr. de mai sus, se aduc la cunoștință publică prin afișare, pe o perioadă de 60 de zile, la sediul Primăriei comunei Păltiniș, potrivit art. 14 alin. (1) din Legea cadastrului și a publicității imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare”, se precizează într-un comunicat de presă emis de Prefectura județului Botoșani.

Beneficiari ai acestor lucrări sunt cetățenii comunei Păltiniș, precum și cei cu domiciliul din alte zone administrative, care dețin proprietăți în sectoarele în care au fost realizate lucrări de cadastru sistematic.

Astfel, în urma realizării lucrărilor, au fost identificate un număr de 804 imobile ai căror proprietari, după recepția finală, vor primi în mod gratuit extrasele de carte funciară emisă de ANCPI.

“În acest sens, informăm persoanele interesate, să se prezinte pentru consultarea datelor înscrise și după caz, să procedeze la formularea cererilor de rectificare ale documentelor tehnice, cereri ce vor putea fi depuse la sediul primăriei precum și pe site-ul Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară”, a mai adăugat Instituția Prefectului de la Botoșani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Florin Piersic, dus de urgență cu elicopterul SMURD la București! Care este starea de sănătate a marelui actor

astăzi, 07:34
106

Actorul se afla internat la Institutul Inimii „Dr. Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca.Managerul spitalului din Cluj-Napoca a declarat, pentru Cluj24, că transferul actorului a fost u...

Copii opăriți cu ciorbă în a doua zi de Paști, unul dintre ei transferat la Iași cu arsuri pe corp!

astăzi, 07:15
208

Momente cumplite pentru o familie din Botoşani, în a doua zi de Paşti. Doi fraţi, de 2 şi 3 ani, s-au opărit cu ciorbă clocotită. Unul dintre copii a fost trimis de urgenţă la Iaşi....

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul; Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare (Harţi)

astăzi, 07:00
25

Trecerea la Domnul a Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan se prăznuieşte în fiecare an la 26 septembrie, zi în care s-a arătat pe larg şi viaţa sa deosebită. Astăzi, cinstim...