6,4 milioane de euro pentru modernizarea a 14 kilometri de drumuri în comuna Prăjeni

6,4 milioane de euro pentru modernizarea a 14 kilometri de drumuri în comuna Prăjeni

Infrastructura comunei Prăjeni, afectată de inundațiile din anii trecuți, va fi reabilitată printr-un proiect în valoare de 31,6 milioane de lei, finanțat de Compania Națională de Investiții prin Programul „Lucrări în primă urgență”, a anunțat președintele Consiliului Județean (CJ), Doina Federovici.

Potrivit sursei citate, proiectul a trecut de toate fazele de avizare ale CNI și Ministerului Dezvoltării. Urmează semnarea Ordinului de ministru și organizarea licitației, estimându-se că lucrările vor demara la începutul anului viitor.

Proiectul Primăriei Prăjeni prevede reabilitarea și modernizarea a 13,619 kilometri de drumuri comunale (6,783 kilometri) și sătești (6,836 kilometri) din toate cele patru localități componente ale comunei: Prăjeni (2,353 kilometri), Câmpeni (0,898 kilometri), Lupăria (7,151 kilometri) și Miletin (3,217 kilometri).

„De asemenea, domnul primar Iftodi Gheorghiță Mihăiță a obținut o finanțare de peste un milion de lei din PNRR pentru amenajarea a trei kilometri de piste pentru circulația bicicletelor în satul Lupăria, dezvoltând astfel integrat infrastructura comunei”, a precizat Doina Federovici.

 

Spune-ne opinia ta