100 de persoane au vizitat Centrul de zi de la Ștefănești

100 de persoane au vizitat Centrul de zi de la Ștefănești

Peste 100 de persoane au vizitat Centrul de zi de la Ștefănești. Vizitatorii au putut vedea interiorul, exteriorul și dotările centrului primind și informații despre această investiție. Valoarea investiției este de 3,5 milioane lei.

Noul centru de zi are o suprafață construită de 650 mp și include: recepție, cabinet psihologic, sală pentru asistență socială, grupuri sanitare, săli de activități recreative și lucrative, sală de recuperare fitness, zonă de odihnă, o zonă de preparare și servire a mesei, zonă de îngrijire și igienă, vestiare, spălătorie, saună și jacuzzi”, a declarat primarul orașului Ștefănești, Florin Buțura.

100 de persoane vârstnice vor beneficia de acest centru de zi și 50 de persoane vor beneficia de servicii de îngrijire la domiciliu.

În cadrul centrului de zi vor lucra un psiholog, un asistent social, un asistent medical și un kinetoterapeut, doi îngrijitori la domiciliu, un asistent medical și un medic geriatru.

Timp de trei ani, cheltuielile de funcționare sunt asigurate, persoanele vârstnice din orașul Ștefănești vor beneficia de servicii gratuite.

 

Spune-ne opinia ta