Zona centrală a Sucevei, modernizată de o firmă din Botoşani!

Centrul municipiului Suceava va intra din nou în lucru, în această primăvară, când va fi demarat proiectul de continuare a modernizării zonei pietonale, cu spaţiile din jurul Palatului Administrativ. Lucrările vor fi realizate de o firmă din Botoşani, Victor Construct, în asociere cu SC AVB Total Proiect Botoşani.

"În urma licitaţiei pentru modernizarea zonei centrale a Sucevei a fost declarată câştigătoare firma Victor Construct SRL Botoşani. În total au fost depuse patru oferte, din care două au fost admise mai departe – cea a General Construct Suceava şi cea a  Victor Construct Botoşani", a anunţat ieri primarul Sucevei, Ion Lungu, conform Monitorul de Suceava.

Câştigătorul licitaţiei a fost desemnat pe baza criteriului "preţul cel mai mic", oferta Victor Construct fiind de 2.497.642 lei plus TVA, iar cea a General Construct de 2.598.642 lei plus TVA.

"Având în vedere că au expirat cele 15 zile în care se puteau face contestaţii, astăzi vom semna contractul cu Victor Construct Botoşani", a mai spus ieri edilul sucevean.

Contractul are ca termen de finalizare a lucrărilor finele acestui an, dar Ion Lungu s-a arătat încrezător că deranjul din zona centrală nu va dura atât de mult, estimând că lucrarea ar putea fi finalizată cam în şase luni de la demarare. Valoarea estimativă a lucrării a fost de 3.045.147 de lei, fără TVA, încât, în urma semnării contractului pentru suma de 2.497.642 lei plus TVA, economia realizată a fost de aproximativ 500.000 lei (5 miliarde de lei vechi).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

Friday, 27 September 2024

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

Friday, 27 September 2024

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

Friday, 27 September 2024

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...