ZODIACUL IUBIRII PENTRU ANUL 2009

ZODIACUL IUBIRII PENTRU ANUL 2009
Cu ce zodie te potrivesti cel mai bine si cu cine nu te vei bucura de o iubire indelungata? Citeste mai jos cum se comporta fiecare semn in relatia de cuplu si vezi compatibilitatile dintre zodii.

Mai mult, iti oferim horoscopul pentru anul 2009, pentru fiecare zodie. Afla cum iti va merge in iubire pe parcursul acestui an si cum trebuie sa procedezi pentru a te feri de situatiile neplacute.

 

Berbec (21 martie - 20 aprilie, semn de foc)

Nativii din zodia Berbecului sunt naivi si se bucura de lucruri asa cum sunt ele. Desi nu sunt egoisti, ei vor sa li se indeplineasca dorintele si vad, in general, doar punctul lor de vedere. Este distractiv sa fii alaturi de un Berbec, pentru ca te va surpinde tot timpul cu idei noi si nu vei avea timp sa te plictisesti. Totusi, ai grija! Berbecii te pot rani cu destul de multa usurinta, dar, la fel de usor, iarta si uita. Berbecii sunt romantici, spontani, posesivi si, uneori, excesiv de gelosi, isi exprima cu usurinta sentimentele si sunt fideli odata ce isi intalnesc perechea perfecta.

In 2009: Traiesti dragostea cu intensitate in prima jumatate a anului, cu accent pe partea senzuala si fizica a relatiei. Ai grija sa nu te concentrezi prea mult pe aceasta legatura si sa neglijezi celelalte aspecte ale vietii tale! In a doua jumatate a anului, vei fi mai relaxat si vei renunta la obsesia pentru reusita in relatia de cuplu.

Zodie compatibila cu: Leu, Sagetator, Gemeni si Varsator.

 

Taur (21 aprilie - 22 mai, semn de pamant)

Cei nascuti in zodia Taurului sunt stapani pe sine si nu se enerveaza prea usor. Totusi, daca sunt scosi din sarite, iese la suprafata incapatanarea ce le este specifica si sunt in stare sa calce totul in picioare. Pe de alta parte, ei sunt foarte loiali prietenilor si familiei si sunt gazde excelente. Taurilor le place sa fie alintati si sunt, la randul lor, dragastosi. De asemenea, Taurii arata intelegere si sunt demni de incredere in relatia de cuplu.

In 2009: Anul acesta va fi unul mult mai relaxant pentru tine din punct de vedere emotional, fata de perioada trecuta. Chiar daca esti singur, acest lucru nu te va deranja si vei profita pentru a cunoaste oameni noi si a flirta. Cei care au deja o relatie, se vor bucura de armonie in cuplu si vor lasa deoparte vechile gelozii.

Zodie compatibila cu: Capricorn, Fecioara si Taur.

 

Gemeni (22 mai - 23 iunie, semn de aer)

Gemenii sunt persoane cu un grad ridicat de perspicacitate, insa, intr-un fel sau altul, se trezesc deseori confuzi si nestiutori. Pentru ca se plictisesc repede, nativii din aceasta zodie au nevoie permanent de activitati noi. Gemenii sunt sensibili fata de suferinta altora si sunt caracterizati de generozitate. In dragoste, Gemenilor le place variatia, alintul si se distreaza flirtand. Ei vor cauta relatii cu persoane ce ii stimuleaza intelectual. Odata implicati intr-o relatie, Gemenii tind sa fie posesivi.

In 2009: Stelele spun ca ai putea fi in fata unei relatii noi si de durata. In prima parte a anului, vei intalni mai multi potentiali parteneri, insa, dupa luna iulie, sentimentele tale se vor clarifica. Incearca sa te odihnesti si sa te relaxezi mai mult, si efectele se vor vedea in viata ta amoroasa.

Zodie compatibila cu: Gemeni, Balanta si Varsator.

 

Rac (23 iunie - 23 iulie, semn de apa)

Nativii din zodia Racului sunt un pachet de emotii si sentimente. Pot fi timizi si retrasi, pentru ca peste cateva momente sa devina centrul atentiei. Racii sunt foarte atasati de casa si de familie si foarte protectivi in acest sens. Sentimentele lor vor fi pastrate intotdeauna departe de ochii lumii si iarta extrem de greu greselile celorlalti. Sunt sensibili, si cea mai mica remarca ii poate inchide in cochilie sau le poate creste instantaneu increderea in sine. Racii isi vor ascunde de cele mai multe ori sentimentele fata de partener, dupa o masca rece. Cu toate acestea, iubesc cu pasiune si pot fi foarte romantici. Racii nu se vor multumi niciodata cu dragostea ce le este oferita, dorind mereu mai mult. Desi isi arata cu greu sentimentele, fac eforturi sa le demonstreze persoanelor dragi iubirea.

In 2009: Se anunta un an plin din punct de vedere amoros. Din ianuarie si pana in luna mai, ai putea gasi iubirea la locul de munca. O relatie ce a fost pana acum superficiala s-ar putea transforma intr-una serioasa. Cuplurile casatorite vor isi vor face prieteni noi si vor socializa mai mult.

Zodie compatibila cu: Scorpion, Rac si Pesti.

 

Leu (23 iulie - 23 August, semn de foc)

Le place sa fie centrul atentiei si sa traiasca pe picior mare. Este vorba despre cei nascuti sub zodia Leului, persoane carora le plac contextele sociale si care isi doresc sa-i domine pe cei din jur. Personalitalea lor este maiestuoasa, asemenea celei unui veritabil leu. Dincolo de puterea aparenta, Leii se dovedesc insa vulnerabili si sunt destul de usor de ranit. Cu persoanele dragi, Leii sunt grijulii si generosi. In iubire, Leii sunt cei ce iti vor oferi sprijin la bine si la rau si te vor proteja. Posesivi, ei pot deveni extrem de gelosi. Pentru Lei, iubirea este de basm si isi vor alinta perechile cu cine la lumina lumanarii si buchete de flori.

In 2009: In prima jumatate a anului vei fi predispus spre petreceri si chiar vei exagera putin. Anul acesta vei prefera relatiile mai superficiale, distractive, fara a cauta neaparat un viitor in viata de cuplu.

Zodie compatibila cu: Berbec, Leu si Sagetator.

 

Fecioara (23 august - 23 septembrie, semn de pamant)

Nativii din zodia Fecioarei sunt perfectionisti si au o imagine impecabila. Totusi, in interior, sunt nelinistiti si isi fac foarte multe griji. Nu prea se descurca in contextele sociale si sunt usor iritabili. Fecioarelor nu le plac amanarile si prefera sa faca lucrurile fara a depinde de altii. Generozitatea nu ii prea caracterizeaza pe cei nascuti sub acest semn. Sinceri si de incredere, nativii din zodia Fecioarei sunt cu adevarat implicati in relatiile de dragoste. Desi isi arata cu greu sentimentele, ei se vor purta cu multa grija cu persoanele iubite.

In 2009: Ai incredere in tine si asta te face interesant pentru cei din jur. Totusi, iubirea iti va intra in viata abia spre finalul anului, asa ca nu te grabi sa iei decizii deocamdata.

Zodie compatibila cu: Taur, Capricorn si Fecioara.

 

Balanta (23 septembrie - 23 octombrie, semn de aer)

Cei nascuti in zodia Balantei sunt persoane rationale, politicoase si grijulii. Personalitatea lor sta sub semnul unui paradox: pe de o parte, le plac discutiile in contradictoriu, pe de alta parte, incearca sa aplaneze conflictele. Pentru ca tind sa privesca problema pe toate partile, Balantele vor lua cu greu decizii. Au diplomatia in sange, motiv pentru care vor evita cu usurinta conflictele. Balantele isi exprima cu usurinta setimentele si vor gasi cai variate sa isi arate dragostea. Sunt in asteptarea iubirii adevarate, careia ii vor fi fideli si loiali. Nativii din zodia Balantei sunt romantici si iubesc cu pasiune.

In 2009: Te asteapta un an dinamic si fericit! Se pare ca energia ta nu are limite, iar daca ai putina grija de imaginea ta, vei atrage toate privirile. Spre finalul anului, te vei simti obosit si cel mai bine este sa te relaxezi alaturi de perechea ta.

Zodie compatibila cu: Gemeni, Varsator si Balanta.

 

Scorpion (24 octombrie - 22 noiembrie, semn de apa)

Primul lucru pe care il vei observa la un Scorpion este privirea cuceritoare, ce pare ca patrunde in sufletul tau si iti ghiceste sentimentele. Scorpionii sunt persoane decise, ce iubesc si urasc cu pasiune. Increzatori in fortele proprii, nativii din aceasta zodie nu vor pleca urechea la parerile altora si nu isi vor arata vulnerabilitatile. In relatia de cuplu, Scorpionii sunt foarte pasionali si dedicati celuilalt. Personalitatea magnetica ii face atragatori, iar multi se vor pierde incercand sa le descifreze aura de mister. Latura agresiva a personalitatii o va domina de cele mai multe ori pe cea sensibila.

In 2009: Din punct de vedere romantic, anul acesta iti va merge mai bine decat ti-a mers in mult timp! Fie vei intalni iubirea, fie relatia pe care o ai deja va fi consolidata. Sexul opus pare dispus sa-ti implineasca toate poftele, asa ca profita din plin de asta!

Zodie compatibila cu: Rac, Pesti si Scorpion.

 

Sagetator (23 noiembrie - 21 decembrie, semn de foc)

Sagetatorii sunt persoane directe si inocente, aproape ca niste copii. Vor incerca sa te inveseleasca si sa-ti faca unele complimente, insa, de multe ori spun ceea ce nu trebuie. Le place sa aiba cat mai multe preocupari si sa fie in centrul atentiei. Nativii din aceasta zodie risca totul pentru iubire. Nu te indoi de ei, pentru ca sunt de incredere si se vor simti raniti. Desi dedicati relatiei de cuplu, Sagetatorii au nevoie de o anumita libertate. Daca vrei sa le intri pe sub piele, fa-le complimente!

In 2009: Dragostea este, pentru tine, ca un boboc gata sa infloreasca. Nu grabi lucrurile si lasa situatia sa evolueze in ritmul propriu. Contextele sociale iti pot deschide noi perspective in amor, asa ca nu sta in casa!

Zodie compatibila cu: Berbec, Leu si Gemeni.

 

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie, semn de pamant)

Muncitori, independeti si increzatori in fortele proprii, Capricornii nu se feresc sa-si urmeze cu determinare scopurile. Ei respecta traditiile si nu prea isi baga nasul in treaba altora. Atasati de familie, Capricornii vor face orice sa-i protejeze pe cei dragi. In cercul lor de apropiati, li se cere deseori sfatul in situatii de criza. In relatia de cuplu, Capricornii sunt loiali, dedicati si destul de toleranti. Totusi, pot deveni extrem de posesivi cu persoana iubita si nu se feresc sa-si declare sentimentele. Te poti baza pe ei si vor fi intotdeauna langa tine atunci cand vei avea nevoie.

In 2009: Comunicarea in cuplu este foarte importanta in prima jumatate a anului. Nu te feri sa vorbesti cu partenerul tau pentru a clarifica eventualele probleme. Incearca sa te feresti de decizii majore anul acesta si sa te bucuri de cat mai multe weekenduri romantice si relaxante.

Zodie compatibila cu: Fecioara, Taur si Capricorn.

 

Varsator (20 ianuarie - 19 februarie, semn de aer)

Primul lucru pe care il vei observa la un Varsator este natura prietenoasa. Le place libertatea si sunt predispusi la schimbari bruste de dispozitie. Un Varsator uraste sa se conformeze normelor acceptate de restul lumii, fiind un rebel la radacina. Ii place sa analizeze constant oamenii si situatiile dar, cu toate astea, in final ajunge intr-o stare de confuzie. Nu te vei plictisi niciodata intr-o relatie cu un Varsator pentru ca nativii din aceasta zodie au o imaginatie bogata si puterea de a surprinde. Varsatorii sunt rareori gelosi si, chiar daca asta se intampla, nu o vor arata. Sunt dragastosi cu perechea lor si foarte sensibili, asa ca se lasa usor raniti.

In 2009: Anul acesta dragostea este libera si fericita! Asa ca participa la petreceri si alte adunari sociale si bucura-te de prieteni noi. Daca esti intr-o relatie de cuplu, incearca sa ai mai multa grija la sentimentele celuilalt.

Zodie compatibila cu: Gemeni, Balanta si Varsator.

 

Pesti (20 februarie - 21 martie, semn de apa)

Cei nascuti in zodia Pestilor au cate putin din toate celelalte zodii. Ei sunt, in general, de doua feluri: cei care se lasa dusi de val si cei ce inoata impotriva curentului. Prima categorie este cea a visatorilor, in timp ce nativii din cea de-a doua categorie sunt luptatori si au succes pe toate planurile. Pestii nu sunt afectati de criticile celor din jur si nu prea se pierd cu firea. Pentru ei, lumea este alcatuita din elemente din povestile cu zane. In iubire, Pestii sunt romantici si isi invaluie partenerii cu afectiune. Sunt empatici si iti vor ghici sentimentele chiar inainte de a le da glas. Pestii prefera relatiile pe termen lung si sunt devotati.

In 2009: Starea ta de spirit anul acesta este una egoista, asa ca te simti mai independent si nu esti foarte interesat de cautarea iubirii. Totusi, nu te inchide in totalitate in lumea ta si da-le o sansa eventualilor pretendenti!

Zodie compatibila cu: Scorpion, Rac si Pesti.

Sursa: Realitatea.net

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
14

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
54

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
43

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...