Ziua Porților Deschise la Jandarmeria Botoșani

Miercuri, 8 aprilie, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani și-a deschis porțile pentru vizitatori. Activitatea a avut loc în sprijinul programului "Școala altfel", sute de elevi și cadre didactice vizitând, între orele 09.00 – 14.00, sediul inspectoratului din municipiul Botoșani, str.I.C. Brătianu, nr.110 – 112.

Cu această ocazie au fost organizate ateliere de prezentare a tehnicii și mijloacelor din dotare și un tur la unității, jandarmii oferindu-le explicații despre misiunile pe care le execută.

De asemenea, vizitatorilor le-a fost prezentat un exercițiu demonstrativ cu câinii de serviciu.
Tinerii care doresc să urmeze o carieră de jandarm au primit informațiile necesare de la lucrătorii Biroului Resurse Umane, care le-au prezentat oferta educațională și condițiile obligatorii pe care trebuie să le îndeplinească, în cadrul celei de-a XIII - a ediții a programului "Job Shadow Day".

"Job Shadow Day" îi ajută pe tineri să înţeleagă diverse opţiuni de carieră  şi să găsească mai uşor  un răspuns la întrebările: "Ce vreau să devin după ce termin şcoala? Unde vreau să lucrez? Care este cel mai potrivit loc de muncă pentru mine?"
 
  Compartiment Informare şi Relaţii Publice





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...

Ea este ”diva” din Botoșani pe care instanța o obligă să muncească în folosul comunității!

astăzi, 13:40

Cunoscută în zona emisiunilor mondene și de cancan din România, botoșăneanca în vârstă de 28 de ani va schimba, pentru o vreme, ”peisajul” monden. Asta î...