Ziua Mondiala a Educatorilor - La multi ani!

Ziua Mondiala a Educatorilor - La multi ani!

 Ziua Educatorului se sarbatoreste in peste 100 de state  

www.stiri.botosani.ro ureaza tuturor educatorilor, invatatorilor si profesorilor din scolile botosanene LA MULTI ANI si sanatate, sa se bucure de linistea anilor ce vor veni.

Astazi este Ziua Mondiala a Educatorilor, desemnata inca din 1966, cand a fost semnata recomandarea UNESCO cu privire la statutul profesorilor, recomandare care certifica importanta unui sistem educativ de calitate si care puncta responsabilitatile pe care trebuie sa si le asume un cadru didactic.

Din anul 1994, la 5 octombrie, o organizatie internationala lanseaza campania de promovare a meritelor cadrelor didactice si a contributiei acestora la procesul educativ la nivel mondial.

Cu toate ca este o zi marcata in peste 100 de state din lumea intreaga, pe site-ul Ministerului Educatiei nu se face nici o referire la aceasta zi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
754

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
71

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
296

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...