Scandal electoral in Cancelaria prefectului de Botosani!

Scandal electoral in Cancelaria prefectului de Botosani!
Social-democratii au semnalat ca un liberal care detine, in acelasi timp, si functia de consilier in Cancelaria prefectului, isi face campanie electorala folosind afise in care, alaturi de numele sau, apar sigla partidului, colegiul pentru care candideaza, dar si functia administrativa pe care o detine in cadrul Institutiei Prefectului.

Cazul a fost semnalat la Flamanzi de catre social-democratul Mircea Danuta, la randul sau candidat la Camera Deputatilor pentru Colegiul Flamanzi.

Vor sa creada lumea ca popularizeaza votul uninominal, dar apare sigla partidului, fata lor, colegiile. Este clar ca e o campanie obraznica, facuta la smecherie. Daca Biroul Electoral Judetean nu va lua masuri, voi face si eu acelasi lucru, a precizat Mircea Danuta despre liberalul Neculai Rebenciuc.

Am vazut afise mari puse pe garduri si la Drislea, Trusesti cu Florin Turcanu, a mai adaugat Mircea Danuta.

Prefectul Gheorghe Sorescu s-a aratat surprins de cele relatate, avertizand ca va lua masuri, punandu-se in discutie chiar si compatibilitatea liberalului cu functia detinuta in cadrul Cancelariei.

Nu stiam acest lucru. Sigur ca voi lua masuri. Sa vedem fiindca lucrurile nu sint foarte clare cu candidaturile. Ba spunea ca va candida, ba ca nu. Oricum este foarte grav ce a facut. Cu siguranta va trebui sa-si retraga toate afisele. Mai mult, va trebui sa vedem daca mai e compatibil sa ramana in cancelarie, a declarat prefectul judetului Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doi meșteri populari din Botoșani au fost premiați de Ministerul Culturii la Gala Tezaure Umane Vii (fotogalerie)

astăzi, 15:40
11

Doi dintre meșterii populari ai județului Botoșani au fost premiați de Ministerul Culturii în cadrul evenimentului „Gala Tezaure Umane Vii”.Este vorba despre Ileana Țî...

Instructori auto amendați de polițiștii botoșăneni

astăzi, 15:27
22

Joi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au organizat o acțiune pentru verificarea modului de respectare a traseelor stabilite de către poliția rutieră, ...

Bursă de 700 de lei pentru mamele minore care vor merge la școală

astăzi, 14:24
33

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, a declarat vineri, la Târgu Jiu, la o dezbatere privind abandonul şcolar organizată de CONAF, că mamele minore be...