Scandal electoral in Cancelaria prefectului de Botosani!

Scandal electoral in Cancelaria prefectului de Botosani!
Social-democratii au semnalat ca un liberal care detine, in acelasi timp, si functia de consilier in Cancelaria prefectului, isi face campanie electorala folosind afise in care, alaturi de numele sau, apar sigla partidului, colegiul pentru care candideaza, dar si functia administrativa pe care o detine in cadrul Institutiei Prefectului.

Cazul a fost semnalat la Flamanzi de catre social-democratul Mircea Danuta, la randul sau candidat la Camera Deputatilor pentru Colegiul Flamanzi.

Vor sa creada lumea ca popularizeaza votul uninominal, dar apare sigla partidului, fata lor, colegiile. Este clar ca e o campanie obraznica, facuta la smecherie. Daca Biroul Electoral Judetean nu va lua masuri, voi face si eu acelasi lucru, a precizat Mircea Danuta despre liberalul Neculai Rebenciuc.

Am vazut afise mari puse pe garduri si la Drislea, Trusesti cu Florin Turcanu, a mai adaugat Mircea Danuta.

Prefectul Gheorghe Sorescu s-a aratat surprins de cele relatate, avertizand ca va lua masuri, punandu-se in discutie chiar si compatibilitatea liberalului cu functia detinuta in cadrul Cancelariei.

Nu stiam acest lucru. Sigur ca voi lua masuri. Sa vedem fiindca lucrurile nu sint foarte clare cu candidaturile. Ba spunea ca va candida, ba ca nu. Oricum este foarte grav ce a facut. Cu siguranta va trebui sa-si retraga toate afisele. Mai mult, va trebui sa vedem daca mai e compatibil sa ramana in cancelarie, a declarat prefectul judetului Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focar de pestă porcină africană la granița cu Suceava, localități din Botoșani cuprinse în ”zona de supraveghere”!

Duminică, 14 Iulie 2024
332

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Suceava a declarat focar de pestă porcină africană într-o gospodărie din Slobozia, comuna Zvoriştea.Aceasta, du...

PS Nichifor Botoșăneanul a botezat copilul unui preot din Botoșani!

Duminică, 14 Iulie 2024
652

În cadrul Sfintei Liturghii a fost săvârșită Taina Botezului pentru pruncul Rafail, băiatul familiei părintelui Dumitru Anușca, iar casa parohială, care a trecut printr-un proces de...

FC Botoșani - Oțelul Galați, mâine de la ora 18:30

Duminică, 14 Iulie 2024
207

Meciul de fotbal FC Botoșani - Oțelul Galați va avea loc luni, 15 iulie 2024, în etapa întâi din Superliga României.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Oțelul!F...