Scandal electoral in Cancelaria prefectului de Botosani!

Scandal electoral in Cancelaria prefectului de Botosani!
Social-democratii au semnalat ca un liberal care detine, in acelasi timp, si functia de consilier in Cancelaria prefectului, isi face campanie electorala folosind afise in care, alaturi de numele sau, apar sigla partidului, colegiul pentru care candideaza, dar si functia administrativa pe care o detine in cadrul Institutiei Prefectului.

Cazul a fost semnalat la Flamanzi de catre social-democratul Mircea Danuta, la randul sau candidat la Camera Deputatilor pentru Colegiul Flamanzi.

Vor sa creada lumea ca popularizeaza votul uninominal, dar apare sigla partidului, fata lor, colegiile. Este clar ca e o campanie obraznica, facuta la smecherie. Daca Biroul Electoral Judetean nu va lua masuri, voi face si eu acelasi lucru, a precizat Mircea Danuta despre liberalul Neculai Rebenciuc.

Am vazut afise mari puse pe garduri si la Drislea, Trusesti cu Florin Turcanu, a mai adaugat Mircea Danuta.

Prefectul Gheorghe Sorescu s-a aratat surprins de cele relatate, avertizand ca va lua masuri, punandu-se in discutie chiar si compatibilitatea liberalului cu functia detinuta in cadrul Cancelariei.

Nu stiam acest lucru. Sigur ca voi lua masuri. Sa vedem fiindca lucrurile nu sint foarte clare cu candidaturile. Ba spunea ca va candida, ba ca nu. Oricum este foarte grav ce a facut. Cu siguranta va trebui sa-si retraga toate afisele. Mai mult, va trebui sa vedem daca mai e compatibil sa ramana in cancelarie, a declarat prefectul judetului Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inconștiență: Alcolemie record la un care botoșănean și-a luat soția de la spital

astăzi, 21:30
123

Trei maşini de poliţie au oprit în trafic un şofer botoşănean cu alcoolemie record. Incidentul a avut loc sâmbătă la amiază, când bărbatul de 44 de ani, a ieşit din curtea ...

VERSURI DIN STRADĂ: La teiul lui Eminescu. De Emilia-Paula Zagavei

astăzi, 21:00
46

O zi călduroasă și astăzi, dar se apropie răcoarea serii, așa că vă invităm să parcurgeți o nouă poezie ajunsă pe adresa de mail a redacției. Vă dorim lectură plăcută.***LA T...

(A) Comunicat presă: „Botoșani Shopping Center extinde parcarea centrului comercial la 620 de locuri de parcare”

astăzi, 18:52
420

Noi ne știm de 10 ani.Noi suntem Botoșani Shopping Center.Am livrat cel mai mare proiect comercial din municipiul Botoșani împreună cu partenerii noștri.Credem în dezvolta...