ZIUA DEMITERILOR in Liga 1! Doi antrenori au fost dati afara!

ZIUA DEMITERILOR in Liga 1! Doi antrenori au fost dati afara!

 Infrangerea suferita cu Dinamo i-a fost fatala lui Ganea  Mediafax

Opt antrenori au fost inlocuiti in Liga 1 pana in etapa a a IX-a, iar astazi numarul lor s-a marit la zece, dupa ce alti doi tehnicieni au fost dat afara de la echipele lor.

Prima decizie este una surprinzătoare. Cu toate că obiectivul echipei este salvarea de la retrogradare, iar echipa era pe locul 6 după 9 etape, la 7 puncte în faţa locurilor retrogradabile, oficialii de la ASA Targu Mures au decis să schimbe antrenorul.

Lui Adrian Falub i s-a comunicat în această după-amiază că înţelegerea dintre el şi club se opreşte.Decizia este cu atât mai neaşteptată cu cât tehnicianul, care a şi promovat ASA-ul în Liga 1, pierduse doar două meciuri în acest sezon de Liga 1, echipa din Mureş fiind una dintre suprizele campionatului.

Înfrângerea de ieri de la Craiova, 0-1 pare să-i fi fost fatală lui Adrian Falub. În locul tehnicianul demis va fi instalat, cel mai probabil, Cristi Pustai. Fostul tehnician al lui Gaz Metan şi Pandurii se află la Târgu Mureş, unde pune la punct ultimele detalii ale contractului său cu ASA.

Un alt antrenor demis este Ionel Ganea, care şi-a reziliat contractul cu Rapid în această seară, după o discuţie cu acţionarul majoritar al Rapidului, Valerii Moraru.

Rezultatele neconvingătoare ale lui Ionel Ganea, în special ultima înfrîngere cu Dinamo, scor 0-3, i-au făcut pe şefii din Giuleşti să renunţe la Ganea. "De echipă se va ocupa Marian Rada. Ganea nu mai e antrenorul Rapidului. Am încheiat contractul pe cale amiabilă", a spus preşedintele Nae Stanciu, pentru Dolcesport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
4

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
61

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
34

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...