Ziua cu cele mai mari reduceri din an a depășit cele mai optimiste așteptări, generând încasări record pentru majoritatea magazinelor online

Unii au dat startul reducerilor de la începutul săptămânii, dar sunt promoții și acum. Varietatea de produse și promoții, din acest an, este mai mare ca niciodată.

Ziua cu cele mai mari reduceri din an a depășit cele mai optimiste așteptări,  generând încasări record pentru majoritatea magazinelor online

   Foto: Economedia

Cel mai mare retailer online a reușit să vândă pe parcursul zilei de vineri, 10 noiembrie, mai bine de două milioane de produse, a căror valoare depășește 600 de milioane de lei, promițând că livrarea tuturor comenzilor făcute în ziua de Black Friday va fi onorată până pe 24 noiembrie, potrivit stirileprotv.ro.

Valul reducerilor i-a prins și pe cei care caută de pe acum cadouri pentru Sărbători

Televizoare, frigidere, haine, telefoane, dar și aparate de cafea ori produse pentru casă și grădină sau jucării, toate au fost la mare căutare. S-au vândut bine și carnea de porc, lingourile de aur sau mașinile scumpe.

Apartamente la mare, de 200.000 de euro, luate în câteva ore

Mulți au pus alimentele în cap de listă. Una dintre cele mai mari platforme online a scos la vânzare 80 de tone de carne de porc. Un kilogram de pulpă, care în mod normal costă cel puțin 25 de lei, vineri a fost 17 lei, iar într-un supermarket online au fost reduse cu până la 50% produsele bio, scumpe în mod normal.

Românii s-au arătat interesați și de vacanțe la mare, la munte, dar și în străinătate ori și-au dorit să ia inclusiv lecții de condus defensiv.

Într-o categorie aparte sunt cei care au cumpărat fără să clipească bijuterii și ceasuri, mașini, dar și locuințe. Două apartamente din Năvodari de peste 200.000 de euro și-au găsit proprietari în mai puțin de șase ore, potrivit stirileprotv.ro.

A fost o zi cu noroc și pentru animalele fără stăpân. O asociație din România ne-a îndemnat să adoptăm câini și pisici de culoare neagră, pe care mulți îi evită din cauza superstițiilor. Pentru ei, Black Friday s-a transformat în Black Pet Friday.

352 de milioane de lei cheltuiți doar în prima parte a zilei de vineri

Anul acesta s-a înregistrat cea mai mare ofertă de până acum de produse scoase la promoții și asta s-a văzut și în coșurile de cumpărături. Până la prânz, românii au cheltuit 352 de milioane de lei, doar cu cardul. Unora le-a dat curaj și faptul că au putut să achite produsele în rate.

Oferte de Black Friday au făcut până și băncile. O instituție financiară a oferit carduri cadou de casă nouă de 1.000 și de 2.000 de lei pentru credite imobiliare, în timp ce altele au oferit dobânzi mai bune pentru credite, conturi fără comisioane sau asigurări gratuite pentru câteva luni.

Indiferent de ce a luat fiecare, de acum încolo, toată lumea așteaptă curierul. Companiile sunt pregătite și pentru retururi, chiar cu varianta de a returna banii înainte ca produsul să se întoarcă la comerciant, menționează stirileprotv.ro.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...