Ziua Asigurarilor, in direct pe Live Botosani!

Live Botosani va transmite in direct pe internet, in data de 5 noiembrie, incepand cu ora 10.00, prima editie a "Zilei Asigurărilor" la Botoşani, care va avea loc la Hotel Best Western Rapsodia.
Organizat de Media XPRIMM, acest eveniment reprezintă ocazia cu care elita specialiştilor în asigurări şi brokeraj din judetul Botosani se întâlneşte să-şi dezbată problemele, să facă schimb de experienţă şi să caute soluţii pentru problemele pe care le întâmpină.

În cadrul intalnirii vor avea loc prezentări de specialitate sub titulatura "Pieţele judeţene - Dinamică şi potenţial", accentul fiind pus pe specificul Zonei de Dezvoltare şi pe cel local. Se realizează, de asemenea, în premieră, o prezentare a clasamentului provizoriu al companiilor de asigurări din judeţ.

Evenimentul "Ziua Asigurarilor" este organizat in cadrul Programului Naţional "Unde Mă Asigur?"  - Demarat în 2004, Programul "Unde Mă Asigur?" are rolul unui instrument de cercetare şi promovare a pieţelor locale de asigurări din judeţele din România - este publicat atât în Revista PRIMM - Asigurări & Pensii, cât şi pe site-ul 1asig.ro.

Are ca principale scopuri identificarea şi promovarea valorilor profesionale din teritoriu din cadrul sucursalelor şi agenţiilor companiilor de asigurări şi brokeraj.

Programul pleacă de la premisa că succesul unui asigurator sau broker de asigurări este dat, în mare măsură, de eficienţa cu care operează reţeaua sa teritoriala.

Companii invitate: ABC Asigurări, AIG Life, ALLIANZ-ŢIRIAC Asigurări, ARDAF, ASIROM, ASTRA Asigurări - UNIQA, AVIVA, BCR Asigurări, BCR Asigurări de Viaţă, CARPATICA Asig, CERTASIG, DELTA Addendum, EUREKO Asigurări, EUROINS, FATA Asigurări, GARANTA Asigurări, GENERALI Asigurări, GRAWE România, GROUPAMA Asigurări, ING Asigurări de Viaţă, OMNIASIG, OMNIASIG Asigurări de Viaţă, OTP Garancia, RAI Asigurări, UNIQA Asigurări şi reprezentanţi locali ai unor mari companii de brokeraj.

Printre subiectele abordate la acest eveniment menţionăm :
•Introducerea Constatului Amiabil,
•Modalităţile de reducere a ratei daunelor pe segmentul asigurărilor auto,
•Modul în care companiile de asigurări şi brokeraj îşi selectează clienţii,
•Relaţia dintre asiguratori şi brokeri la nivel local,
•Dificultatea recrutării forţei de muncă în asigurări.
Se va face o prezentare cu titlul "Asigurări în România - Dinamică şi Potenţial". Accentul va fi pus pe specificul Zonei de Dezvoltare Nord - Est, conturat de specialiştii Revistei PRIMM – Asigurări & Pensii, prilej cu care se face şi o prezentare în premieră a unui clasament local al companiilor de asigurări.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...