Zilele Orasului Botosani vazute prin ochii comerciantilor si ai cumparatorilor! Vezi ce au cumparat botosanenii - GALERIE FOTO

Zilele Orasului Botosani vazute prin ochii comerciantilor si ai cumparatorilor! Vezi ce au cumparat botosanenii - GALERIE FOTO
Dincolo de spectacolele oferite de municipalitate, cele trei zile de distracție din cadrul Zilelor Orașului au însemnat pentru o bună parte dintre botoșăneni un bun prilej de a savura din preparatele pregătite de comercianți, de a bea o bere cu prietenii, dar și de a face cumpărături.

Chiar dacă au rămas cu buzunarele mai goale, mulți nu au rezistat mirosului irezistibil al grătarului, micilor, frigăruilor, și hamsiilor, care au fost la mare căutare, dar nici dulciurile nu au fost ignorate, aglomerație fiind la tarabele unde se vindeau Kurtoscolaci.

Și nu doar bucate au putut fi cumpărate la Zilele Orașului. O porțiune din Bulevardul Mihai Eminescu s-a transformat într-un veritabil bazar, cu articole vestimentare și tot felul de bijuterii scoase la vânzare.



Tricourile de damă la doar 5 lei sau bluzele de vară la 30 de lei nu au făcut însă cu ochiul domnișoarelor și doamnelor.

Chiar dacă oamenii au fost într-un număr foarte mare în cele trei zile de distracție, unii comercianți s-au plâns de volumul scăzut al vânzărilor, spunând că nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

"Vânzările au mers foarte prost, mai ales azi (n. red duminică). Sâmbătă bluzele s-au vândut mai bine", a spus unul dintre comercianții care vindea articole de îmbrăcăminte.

“Lumea nu are bani, pensionarii spun ca o să cumpere când o să ia pensia, alții pur si simplu neglijează produsul, a spus un alt comerciant.



În schimb, cu toate că ne apropiem de sezonul estival, hainele din piele au fost căutate, datorită ofertelor avantajoase făcute de comercianți.

"Vânzările au mers acceptabil, mai bine decât mă așteptam. Zilele astea am vândut patru haine din piele", a apreciat unul dintre comercianții de pe Bulevard. Mai încantati de aceste trei zile s-au dovedit a fi si comerciantii de preparate din carne, care s-au declarat multumiti de vanzarile facute la Botosani.

"Noi venim in fiecare an. Vanzarile au mers destul de bine, dar se putea si mai bine. Cel mai mult s-au vandut mici, hamsii si bineinteles, berea", ne-a spus un comerciant venit de la Satu Mare.



Cei care s-au bucurat cel mai mult zilele acestea au fost copiii, care au avut la dispoziție mai multe posibilități de distracție.

De asemenea unii dintre ei au plecat acasa si cu un papagal, pentru ca, potrivit comerciantilor de animale de companie, botosanenii au cumparat foarte multi papagali, dar si broscute testoase. 



De partea cealaltă botoșănenii s-au declarat mulțumiți de evenimentul organizat în acest an de municipalitate, însă unii au spus că nu toți artiștii au fost pe placul lor.

"Ne place mult atmosfera, prețurile sunt acceptabile, bucatele sunt gustoase", a spus o botoșăneancă.

“Nu ne-au impresionat toți artiștii. Ar trebui ca atunci când se stabilește cine este adus să se țină cont de faptul că în public sunt și copii", a spus un botoșănean.

FOTO:




























 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
99

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
338

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
266

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...