ZILELE ORASULUI - Afla ce cred botosanenii despre cele trei zile de sarbatoare!

ZILELE ORASULUI - Afla ce cred botosanenii despre cele trei zile de sarbatoare!

 BAD BOYS BLUE a fost principala atractie la Zilele Orasului Botosani  

Bad Boys Blue, Zdob si Zdub, Fara Zahar, Publika, Rapsozii Botosanilor, trupe locale, dans, mici, bere, distractie! Care sunt impresiile botosanenilor dupa cele trei zile de sarbatoare? Daca unii spun ca s-au distrat si ca organizarea a fost foarte buna, altii reclama preturile mari si locatia, care nu ar fi tocmai potrivita cu o astfel de manifestare. Au fost si botosaneni care nu au fost de acord cu prezenta copiilor pe scena dupa ora 20.00.  

Viceprimarul de Botosani, Catalin Alexa, spune ca botosanenii au fost atrasi de concertele live, declarandu-se multumit de faptul ca cele trei concerte s-au bucurat de audienta: "Bad Boys Blue fiind un nume strain a scos lumea din casa, si formatiile au avut toate concerte live, poate ca din acest lucru botosanenii au fost mai atrasi, mai ales dupa o iarna lunga, lipsita de evenimente. Zona Pietonalului Unirii este o zona de atractie principala si de aceea poate a si venit lumea".

"Mi-a placut cum au fost organizate Zilele Orasului, am fost la toate cele trei zile, cate un pic, mi-a placut tot. Pentru mine au fost niste zile extraordinare. Eu sunt o femeie singura, dar am mers cu o vecina", a spus Ruxandra Cretu, in varsta de 62 ani, pensionara.

"Am fost doar in prima zi si mi s-a parut destul de frumos. Am servit si ceva de mancare, dar preturile erau cam mari, de exemplu am luat o suta de grame de cartofi prajiti si am dat 4,5 lei si mi i-a dat inghetati. Mancarea a lasat de dorit, comerciantii au profitat de botosaneni, in loc sa lase produsele mai ieftin… am dat 10 lei pentru ca a vrut copilul neaparat. In rest, organizarea mi-a placut", a precizat Tatiana Schiopet, in varsta de 43 ani, casnica.

"Ca persoana mai in varsta, organizarea nu prea mi-a placut. In primul rand am avut alte asteptari de la formatiile cu care s-a laudat domnul primar si domnul viceprimar. Eu consideram ca potrivit era ca de la ora 18.00 la 20.00 sau chiar mai devreme sa cante copii, nu de la 20.00 la 22.00. A fost foarte aglomerat, foarte inguste trecerile, trebuia un spatiu mai lejer, eu as fi preferat in fata la Muzeu, era mai lejer, nu asa curent cum a fost acolo. Tineretul s-a simtit bine, noi astia in vasrta mai putin. Mancarea era scumpa, noi in piata mancam un mic cu 1 leu, si acolo a fost 2 lei, la salariile si pensiile noastre nu ne permitem. Daca erai aproape se auzea concertul bine, altfel nu. Am o prietena la un apartament in zona si nici nu puteai sta pe pat de zgomot, au dreptate oamenii sa se planga", a spus Geta Crut, in varsta de 59 ani, pensionara.

"Mi-a placut tot, inclusiv trupele si grupurile cu cei mici. Am fost in toate cele trei zile, cu familia, cu prietenii, a fost super. Preturile au fost acceptabile, foarte bune. Ma declar multumit pentru organizarea Zilelor Orasului, si vremea a fost frumoasa", a spus Sergiu Sava, in varsta de 38 ani, administrator.

"A fost foarte frumos, am fost in toate zilele. Cel mai mult mi-a placut muzica populara. Am si luat cate ceva de la comercianti, am gustat, ca preturile erau cam piperate. Am fost cu fetita mea, cu prietenii, am dansat, a fost chiar foarte bine, chiar daca este perioada asta de criza, dar macar mai iesim si noi un pic", a spus Doina Hurecheriu, in varsta de 39 ani, confectioner.

"Mie oricum nu-mi place stilul asta cu mici si bere, e mizerie. Cel putin nu in mijlocul orasului, trebuia organizat undeva in afara orasului. Am fost vineri mai mult pentru Bad Boys Blue. A fost placuta iesirea ca ne-am intalnit cu niste prieteni", a spus Liliana Marin, in varsta de 40 ani, asistent medical.

"Mi-a placut, dar nu am fost la concert. Preturile au fost cam piperate. Locatia nu a fost prea buna, pentru ca a fost un pic cam inghesuit. Am iesit cu familia si vineri si duminica", a spus Andra Dumitras, in varsta de 24 ani, casnica.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ziua Europei sărbătorită la Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare și Sfânt” Vorona prin activități artistice și de cultură generală

astăzi, 19:03
43

România s-a alăturat în anul 2007 unei Uniuni de state europene, care împărtăşesc aceleaşi valori, având în centru respectul pentru demnitatea umană, democraţia, s...

Pompierii botoșăneni, pregătiți să intervină în caz de nevoie la Zilele Municipiului Botoșani!

astăzi, 18:08
38

Pompierii botoșăneni vor fi prezenți la Zilele Municipiului Botoșani, organizate în perioada 09 – 12 mai a.c., în zona Parcului Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa...

APIA eliberează adeverințe pentru beneficiarii măsurilor și intervențiilor gestionate în cadrul Campaniei 2024

astăzi, 17:33
44

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul județean Botoșani informează că începând de astăzi, 09 mai 2024, eliberează adeverințe pentru beneficiarii un...