Zi tensionata pentru administratia botosaneana!

Zi tensionata pentru administratia botosaneana!
Astazi, incepand cu ora 10.00, are loc sedinta ordinara de Consiliu Judetean. Cel mai important proiect de pe ordinea de zi este cel privind comasarea spitalelor si se asteapta ca sedinta sa fie una extrem de tensionata, in conditiile in care consilierii judeteni ai USL au anuntat deja ca nu vor vota proiectul initiat de presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac.

Ar fi pentru a doua oara cand s-ar inregistra un astfel de esec, dupa ce in urma cu cateva luni consilierii judeteni au respins comasarea. Sedinta este transmisa in direct pe internet, de www.live.botosani.ro!

In paralel cu sedinta de Consiliu Judetean, sediul institutiei va fi pichetat de cadrele medicale de la Spitalul Judetean, care le cer consilierilor judeteni sa voteze astfel incat Botosaniul sa aiba Spital Judetean de Urgenta.

Incepand cu ora 11.00 va avea loc si sedinta ordinara de Consiliu Local. In cadrul acestei sedinte vor fi aprobate primele repartitii in Centrul Vechi, dupa reabilitare. Astfel, unul dintre proiectele de pe ordinea de zi este cel privind repartizarea unor spatii catre organizatii nonprofit, in  cladirea de sticla din Centrul Vechi.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă un deces în cazul accidentului de la Ibănești: Pentru Radu Tudose, bărbatul de 57 de ani, nu s-a mai putut face nimic!

astăzi, 19:16
729

Una dintre victime, un bărbat de 57 ani, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe în stop cardio- respirator. Au fost aplicate manevrele de resuscitare timp de 45 minute, dar fără răspuns car...

Șoferi băuți, scoși din trafic de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 17:45
105

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit vineri, 21 iunie 2024, pentru control pe D.J. 298, în localitatea George Enescu, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din acee...

Mobilizare impresionantă a pompierilor și medicilor pentru salvarea celor patru victime! (Video)

astăzi, 16:40
834

Pompierii cu două autospeciale și kit-uri de salvare din spații înguste, precum și trei ambulanțe SMURD de terapie intensivă mobilă, dar și două ambulanțe SAJ au fost prezente în...