Zeci de sancțiuni aplicate de polițiști în acest week-end!

Zeci de sancțiuni aplicate de polițiști în acest week-end!

Poliţiştii din cadrul Poliţiei  Municipiului Botoşani, au organizat o amplă acţiune pe raza municipiului în acest week-end pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale comise cu violenţă.

Cu ocazia acţiunii au fost legitimate 75 de persoane, au fost controlate 50 de autovehicule şi aplicate 90 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 13.800 de lei.

De asemenea, au fost reţinute 3 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce şi retrase 2 certificate de înmatriculare şi 2 seturi de plăcuţe de înmatriculare.

În același sens, și poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti şi Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Ştefăneşti au organizat o acţiune pe raza localității pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale de comerţ, a faptelor cu violenţă şi a abaterilor comise de către participanţii la trafic.

Cu ocazia acţiunii au fost legitimate 81 de persoane şi controlate 27 de unităţi economice.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 46 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 52.000 de lei, fiind dispusă confiscarea unei cantităţi de 46 de litri de băuturi alcoolice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
298

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
196

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
113

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...