Zeci de posturi scoase la concurs la IPJ Botoşani! Vezi lista!

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a demarat de vineri, 1 aprilie, procedura de încadrare din sursă externă, prin concurs, a 1.853 de posturi de agent ordine publică, la nivel naţional.

La inspectoratele de poliţie judeţene, toate posturile scoase la concurs sunt în specialitatea ordine publică, fiind prevăzute în cadrul posturilor de poliție comunale sau polițiilor comunale.

La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani a fost scos la concurs un număr de 49 de posturi.  Concursul va avea loc în data de 14 mai şi va consta în evaluarea performanţei fizice, un test grilă şi un interviu pentru departajare, doar în cazul în care sunt candidaţi care au obţinut aceeaşi notă.

După încadrarea ca polițiști, acestora nu le pot fi modificate raporturile de serviciu prin delegare, detaşare, mutare şi transfer timp de cel puţin trei ani de la numirea în prima funcţie, cu excepţia situaţiei în care intervine reorganizarea unităţii.

Înscrierea candidaţilor se va face pe bază de cerere de înscriere, depusă până la data de 08.04.2016, în zile lucrătoare, la sediile unităților care efectuează recrutarea.

Vezi AICI lista posturilor vacante la Botoşani şi detalii despre concurs! (N.red. În Anexa 2 este lista posturilor vacante din cadrul IPJ Botoşani)

La Botoşani a fost scos la concurs, cu angajare din sursă externă, şi postul de ajutor de şef de post la Postul de Poliţie Unţeni. Concursul va avea loc în data de 14 mai.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un colegiu de renume și o școală rurală din Botoșani, decorate de Klaus Iohannis de Ziua Educaţiei!

astăzi, 13:05

”Onorăm rolul esenţial al tuturor celor care sunt parte a procesului de învăţământ în ghidarea tinerilor noştri pe calea cunoaşterii şi a asumării valorilor pe care se...

Carmen, o mamă văduvă din Botoșani, are nevoie urgent de ajutor după operație! (Foto)

astăzi, 12:41

”O poate aduce cineva cu mașina de la spitalul din Iași sau o poate ajuta cineva cu bani pentru a căuta o mașină care să o aducă acasă?”, este mesajul transmis public de către pre...

Diplomă de Vrednicie pentru botoșăneanul care salvează inimi: ”Este o onoare care ne amintește de misiunea noastră profundă” (Foto)

astăzi, 10:48

Vlad Plăcintă a primit, din partea Înalt Prea Sfinției Sale Teofan, Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, Diploma de Vrednicie pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul ...