Zeci de posturi, încă neocupate în unitățile de învățământ din județ!

Zeci de posturi, încă neocupate în unitățile de învățământ din județ!
După cele două ședințe publice care au fost organizate de Inspectoratul Școlar Județean în vederea ocupării posturilor din învățământ, încă au mai rămas aproximativ 200 de posturi neocupate, în special în mediul rural.

Potrivit reprezentanților ISJ Botoșani, posturile rămase vacante urmează a fi repartizate în următoarele etape ale calendarului de mobilitate a personalului didactic.

Etapele sunt programate în prima parte a lunii septembrie.

Cel mai probabil, multe dintre aceste posturi vor fi ocupate, ca și în anii precedenți, de profesorii pensionari, la plata cu ora.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
42

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...

Festivalul Filmului European vine la Botoșani, deschiderea are loc în prezența vicepreședintelui Institutului Cultural Român!

astăzi, 15:56
25

Festivalul Filmului European vine la Botoșani în weekend-ul 10 – 12 mai. Deschiderea ediției locale va avea loc la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani, în cursul z...