Zeci de mașini trase pe dreapta în doar câteva ore. Doi șoferi au fost prinși beți la volan

Zeci de mașini trase pe dreapta în doar câteva ore. Doi șoferi au fost prinși beți la volan

La data de 1 iunie 2023, în intervalul orar 07:00 - 09:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea, împreună cu cei ai Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care au drept cauză generatoare conducerea sub influența alcoolului.

În cadrul activităților desfășurate au fost controlate 48 de autovehicule, fiind efectuate 24 de testări cu aparatul etilotest, prilej cu care doi conducători auto au fost depistați sub influența alcoolului.

De asemenea, în urma neregulilor constatate au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 5.000 de lei și au fost reținute 2 permise de conducere”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Mihaela Stoiciuc, despre plecarea din AUR: „Nu ocup nicio funcție...”

Vineri, 15 Martie 2024
1381

În ultimele zile au apărut în spațiul public mai multe zvonuri conform cărora Mihaela Stoiciuc Vasilică ar fi părăsit formațiunea politică AUR – Filiala Botoșani. Acest lucr...

Start la împădurit! Elevi, profesori și activiști de mediu din Botoșani au deschis oficial campania „Luna plantării arborilor” (foto, video)

Vineri, 15 Martie 2024
500

Vineri dimineață, la Cantonul Silvic de la Rediu, a avut loc o aplicație practică în teren cu ocazia campaniei „Luna plantării arborilor”. Au participat reprezentanți de la Age...

Cătălin Flutur și-a anunțat oficial candidatura la Primăria Botoșani. „Eu urc exact în vârful politicii și în vârful Botoșaniului” (foto, video)

Joi, 14 Martie 2024
1901

Liberalul Cătălin Flutur a anunțat în mod oficial, joi seară, că va candida pentru funcția de primar al municipiului Botoșani din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala...