Zeci de jandarmi vor asigura linistea in acest weekend!

Zeci de jandarmi vor asigura linistea in acest weekend!

   arhiva

Jandarmii botoşăneni vor veghea ca sarbătoarea Sfintei Maria, marcată de creştini duminică, 15 august, să nu fie umbrită de incidente nedorite, în special în localităţile în care au loc ample manifestări în acest weekend.

40 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani vor fi angrenaţi, în zilele de 14-15.08.2010, în executarea unor misiuni de asigurare a ordinii publice, în mai multe localităţi din judeţ, cu ocazia organizării şi desfăşurării în aceste zile a mai multor manifestări cultural artistice şi religioase.

În zilele de sâmbătă şi duminică, efective de jandarmi din cadrul I.J.J. Botoşani vor asigura ordinea publică cu prilejul manifestărilor cultural artistice care vor avea loc în localităţile Flămânzi şi Stăuceni.

De asemenea, patrule de jandarmi vor veghea duminică, 15 august, la buna desfăşurare a manifestărilor artistice care vor avea loc în localităţile Cordăreni şi Vlăsineşti, precum şi la manifestările religioase care se vor desfăşura la Mănăstirea Zosin.

"Pe lângă misiunile de asigurare a ordinii publice, în perioada mai sus menţionată, jandarmii vor mai executa şi misiuni de menţinere a ordinii publice independent sau în sistem integrat (poliţist-jandarm) în municipiile Botoşani, Dorohoi şi în oraşul Săveni", precizeaza mr. Cristian Niţuleac, Ofiţer relaţii publice in cadrul IJJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
26

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
89

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
44

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...