Zeci de familii îngheaţă în apartamente, în municipiul Botoşani!

Zeci de familii îngheaţă în apartamente, în municipiul Botoşani!
Deşi societatea Modern Calor a început de o săptămână furnizarea energiei termice în apartamentele din municipiul Botoşani, zeci de familii nu au căldură.

Este vorba despre locatarii unui bloc de pe strada Colonel Tomoroveanu care de vineri au rămas fără căldură, după ce s-a produs o avarie în reţeaua de distribuţie a energiei termice, iar oamenii se plâng că până acum nimeni nu a venit să le rezolve problema şi că sunt pasaţi dintr-o parte în alta.

“Cum să stăm în casă fără căldură, când afară sunt aproape zero grade? Avem copiii mici, se îmbolnăvesc. Sunt deja câteva zile de când este situaţia asta şi cei de la Modern Calor nu vin să rezolve", a spus un cetăţean.

Directorul societăţii Modern Calor, Florin Sandu, a precizat că, deocamdată, nu se poate interveni pentru că lucrările ce trebuiesc făcute pentru remedierea avariei, care sunt la un cămin tehnic aflat în interiorul imobilului, sunt pe proprietate privată şi trebuie obţinut acceptul unui locatar care stă la parterul blocului, dar care este plecat în străinătate.

“Noi am mers acolo şi am văzut despre ce este vorba, dar fără acordul respectivului proprietar nu putem interveni. Am înţeles că este plecat în Anglia, s-a luat legătura cu acesta, s-a luat legătura şi cu preşedintele asociaţiei de proprietari şi sperăm să rezolvăm cât mai repede problema apărută", a precizat Florin Sandu, directorul Modern Calor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
232

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
407

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
293

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...