Zeci de amenzi aplicate, 17 autovehicule blocate și alte două ridicate, în urma unei acțiuni a Poliției Locale (fotogalerie)

Zeci de amenzi aplicate, 17 autovehicule blocate și alte două ridicate, în urma unei acțiuni a Poliției Locale (fotogalerie)

Polițiștii locali din cadrul Serviciului pentru Circulația pe Drumurile Publice au aplicat 20 de amenzi, a blocat 17 autovehicule de transport și au ridicat alte două, în urma unei acțiuni desfășurate, joi, pentru fluidizarea traficului rutier.

„În urma acțiunii au fost aplicate un număr de 27 sancțiuni contravenționale, din care 10 sancțiuni pe strada Marchian, în zona indicatoarelor „Oprirea Interzisă”, 13 sancțiuni în parcările adiacente Pieței Centrale și 4 sancțiuni în zona centrală, după cum urmează: 20 sancțiuni cu amendă în valoare de 4.800 lei; 7 sancțiuni cu avertisment scris; 15 avertismente verbale”, precizează Poliția Locală într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, au fost imobilizate, prin blocarea roții, 17 autovehicule transport marfă sau persoane staționate neregulamentar pe domeniul public. De asemenea, au fost ridicate două autoturisme parcate în zona trecerilor pentru pietoni de pe strada Teatrului și strada Cuza Vodă.

„În continuare vom intensifica activitatea de control și verificare, pentru siguranța rutieră pe raza municipiului Botoșani”, subliniază reprezentanții instituției din subordinea municipalității.







 

 

Spune-ne opinia ta