ZAS 2010 - ZILELE ASISTENTEI SOCIALE la Botosani

ZAS 2010 - ZILELE ASISTENTEI SOCIALE la Botosani
Autoritatea română competentă pentru profesia de asistent social, Colegiul National al Asistentilor Sociali, invită detinatorii titlului profesional de asistent social si ceilalti profesionişti in domeniul serviciilor sociale să participe in ziua de miercuri -  31 martie  2010, ora 10.00, la seminarul cu caracter profesional prilejuit de ZILELE ASISTENTEI SOCIALE – ZAS 2010, care va avea loc în sala de şedinţe a Instituţiei Prefectului Judeţului Botoşani.

Sărbătoarea breslelor profesionale işi are tradiţia in Europa medievală si a fost perpetuată până astazi pe intregul continent, contribuind la consolidarea sentimentelor apartenentei la o profesie a membrilor societatii.

În acest an, tema evenimentului este "Deontologia profesională în practica asistenților sociali" și va conduce spre o analiză a modului în care se intersectează deontologia profesională cu atribuțiile de serviciu ale asistenților sociali și activitatea desfășurată la locul de muncă al fiecăruia.

Manifestările prilejuite de ZILELE ASISTENTEI SOCIALE - in acest an sub egida "2010 - Anul european pentru combaterea sărăciei și excluziunii sociale", se organizează concomitent in mai multe oraşe din România in cursul lunii martie, la inţiativa Colegiului National al Asistenţilor Sociali din Romînia în colaborare cu structurile teritoriale judeţene  ale  acestuia.

Mai multe informatii puteti afla accesand site-ul www.cnasr.ro. Biroul executiv al Structurii Teritoriale Botoşani este alcătuită din: Maria Felicia Mihai – presedinte, Daniel Hliban – vicepreşedinte, Lăcrămioara Radu – membru, Cristina Fortoeş  – membru şi Doina – Mihaela Astancăi – membru.


Preşedinte
Structura Teritorială Botoşani,
Maria Felicia MIHAI
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
88

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
117

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
182

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...