Zapada inghite bani, soferii au nervii intinsi la maximum!

Zapada inghite bani, soferii au nervii intinsi la maximum!

 Miercuri dimineata, in Botosani  

140 de tone de antiderapant, sute de milioane de lei aruncate pe strazile municipiului Botosani, si totusi un trafic de cosmar pentru soferi si pietoni deopotriva! Botosanenii reclama mai ales situatia din intersectii, unde din cauza zapezii se formeaza blocaje.

Conform celor precizate de Gheorghe Pricopie, directorul Urban Serv, incepand de ieri s-a actionat cu materiale antiderapante si pluguri.

"De ieri, de la ora 14.00, am iesit cu 50 de tone de material antiderapant, adica putin nisip si multa sare si solutie de curatat, cu o valoare de 120 de milioane de lei vechi. Aseara, la ora 19.00, am actionat tot cu antiderapante, apoi asta-noapte, la ora 2.00, am iesit cu 6 pluguri in oras si 2 pentru trotuare. Azi dimineata, la ora 6.00, am imprastiat 45 de tone de antiderapant, iar la 9.30 am iesit cu plugurile. Valoarea totala, pentru cele 140 de tone de antiderapant imprastiat, este de 220 de milioane de lei vechi", a precizat Gheorghe Pricopie.

Seful Urban Serv asigura ca detine o cantitate suficienta de material antiderapant, in prezent, 50 de angajati ai unitatii aflandu-se pe teren.

Cu toate acestea, botosanenii se declara nemultumiti de traficul din oras, precum si de cantitatea de zapada adunata pe carosabil, in special in intersectii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Muzeograf din Botoșani, la protestul de la București: ”E destul! Totuși, eu când?”

astăzi, 14:57
26

Ce i-a supărat o dată în plus a fost o ordonanță de urgență emisă în ultimele zile ale lui 2023, care mărea salariile din educație, pe fondul inflației sporite și în urma ...

Încep operațiunile de dezinsecții în municipiul Botoșani. Recomandări pentru cetățeni!

astăzi, 14:28
85

În perioada 22 – 23 mai 2024, în intervalul orar 22.00 – 05.00, se va desfășura operațiunea de dezinsecție în vederea combaterii țânțarilor, căpușelor și a...

(A) Banca Transilvania, Sucursala Botoșani angajează!

astăzi, 14:24
322

Specialist Servicii Clienți, perioadă determinată 12 luni – Sucursala Botoșani Povestea ta începe aici!Când alegi mai mult decât banking, primești mai mult de...