Zahăr confiscat de poliţiştii de frontieră

Zahăr confiscat de poliţiştii de frontieră
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au ridicat în vederea confiscării 220 kilograme de zahăr fără documente legale, descoperite în autoturismul unui cetăţean român.

În data de 12 iulie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, judeţul Botoşani, aflaţi în executarea unei misiuni specifice, au oprit pentru control, pe comunicaţia Siret – Mihăileni, un autoturism marca Dacia, condus de cetăţeanul român Paul S., de 52 de ani.

La controlul efectuat de către poliţiştii de frontieră au fost descoperiţi, în interiorul autoturismului, mai mulţi saci cu zahăr cu greutate totală de 220 kilograme, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale.

Întreaga cantitate de zahăr, în valoare de 1100 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră, care l-au sancţionat pe cetăţean cu amendă contravenţională în valoare de 1500 lei.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
251

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
46

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
265

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...