Ponta da de inteles ca Valer Marian "e..." si ca jurnalistii profita. Senatorul il ameninta cu judecata

Ponta da de inteles ca Valer Marian "e..." si ca jurnalistii profita. Senatorul il ameninta cu judecata
Dupa ce senatorul Valer Marian, exclus recent din PSD, a depus la DNA un denunt penal in care face o serie de dezvaluiri si il acuza pe Liviu Dragnea de uz de fals la referendumul din 2012, Victor Ponta da de inteles ca acesta ar avea probleme "de sanatate".

 "Stiti ca de fapt e...., nu?", le-a raspuns el cu subinteles jurnalistilor care l-au intrebat cum comenteaza dezvaluirile facute sambata de senatorul de Satu Mare.

 "Domnul Valer Marian, si pe Mihai Razvan Ungureanu si pe mine, ne-a descoperit ca suntem agenti straini, homosexuali, nu mai stiu... ucigasi... Hai sa fim seriosi, sa ii uram sanatate domnului Valer Marian. Si repet chiar si dumneavoastra de la Realitatea TV stiati care e situatia si imi pare rau ca va folositi de necazul unui om. Dar poate ca asa e presa acum", i-a criticat Victor Ponta luni, pe jurnalisti, inainte de a intra la sedinta conducerii PSD, conform ziare.com.

Dragnea: Valer Marian e bolnav si nefericit

 La randul sau, vicepremierul Liviu Dragnea a apreciat ca fostul social-democrat Valer Marian este un om "cu grave probleme de sanatate", "nefericit", "nervos" si "furios" pentru ca a fost exclus din partid si pentru ca, la formarea Guvernului, nu a fost desemnat ministru al Justitiei.

 "Daca studiati toate declaratiile lui din ultimii ani, plecand de la faptul ca ba e terorizat de SRI, ba ca e urmarit de niste motociclisti, ba ca e urmarit de niste americani cu elicopterele, si declaratia despre referendum face parte din acelasi registru", a spus Dragnea.

 Vicepremierul a fost intrebat de jurnalisti de ce l-a mai sustinut pe Valer Marian la alegerile parlamentare, daca stia ca are aceste probleme de sanatate. "A fost greseala mea si a lui Victor Ponta", a replicat Dragnea.

 "Este un om nefericit, un om furios, nervos pentru ca a fost schimbat de la PSD Satu Mare si a fost ulterior dat afara din partid. Multi membri PSD Satu Mare au amenintat ca nu mai raman in organizatie. (...) Este destul de nefericit sa il mai plimb prin instanta", a mai spus social-democratul.

 Senatorul Valer Marian a avut o replica dura la adresa premierului. "Premierul Ponta confima inca o data alura sa intelectuala de baiat de cartier (...) E posibil sa il actionez in judecata la judecatoria sectorului 2 pentru insulta si calomnie", a declarat Valer Marian intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, spunand ca nu are nicio problema de sanatate.

 In plus, el a reamintit ca marti se va prezenta la DNA pentru audieri si isi va sustine acuzatiile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un incendiu provenit de la un scurtcircuit a cuprins subsolul unui bloc din Botoșani!

astăzi, 18:17
21

Panică, în această după-amiază, pe scara unui bloc de pe Aleea Arcului din municipiul Botoșani, după ce la subsol a izbucnit un incendiu.Locatarii au simțit miros de fum și de plasti...

Cel mai mare program de investiții în educație în administrația lui Cosmin Andrei: 50 de milioane de euro în 3 ani și jumătate

astăzi, 17:49
21

„Am promis în 2020 programul EDUCAȚIE INTELIGENTĂ ÎN ȘCOLI MODERNE. M-am ținut de cuvânt și am alocat în ultimii trei ani și jumătate peste 50 de milioane de euro,...

Ce riscă botoșănenii care nu folosesc toți banii de pe cardurile de energie!

astăzi, 17:32
50

Teoretic, aceste carduri ar fi trebui să expire la finele lunii aprilie, dar Guvernul a anunțat prelungirea valabilității cardurilor de energie până la data de 31 mai.Prin intermediul u...