Wizz Air introduce o nouă cursă spre Germania, la Dortmund

Wizz Air introduce o nouă cursă spre Germania, la Dortmund

Wizz Air va introduce o un nou zbor din Suceava, spre Dortmund, în Germania. Noile zboruri vor fi operate începând cu data de 3 august 2020, în fiecare zi de luni și vineri.

Cursele aeriene spre noua destinație vor fi operate cu aeronave Airbus A320, care vor ateriza pe Aeroportul Ștefan cel Mare la ora 16:10 și vor decola spre Dortmund la 16:40. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

 „Suceava beneficiază, astfel, de o nouă conexiune către Germania și vestul Europei. Salut deschiderea unui nou zbor de pe Aeroportul <Ștefan cel Mare> Suceava. Avem, astfel, destinații noi în această vară. Demersurile noastre dau rezultate și sperăm să putem anunța și alte curse”, a declarat Gheorghe Flutur, citat de MonitorulSV.ro.

Aeroportul din Dortmund este clasificat ca Node City, aflat la mai puțin de 300 km distanță de Bruxelles, Amsterdam și Luxembourg.

Gheorghe Flutur a mai adăugat că din 3 iulie se introduce zborul Suceava - Viena, cu două frecvențe pe săptămână, luni și vineri, iar din 10 iulie, zborul direct spre Larnaca, tot în zilele de luni și vineri, ambele ale companiei Wizz Air.  

Începând de pe 19 iunie, se reiau zborurile spre Memmingen, în Germania, tot în zilele de luni și vineri, a  mai precizat sursa citată.

Flutur a mai precizat că se așteaptă la o evoluție pozitivă a situației din România pentru a putea fi reluate și celelalte destinații de la Suceava, spre Italia și Anglia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
38

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
105

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
43

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...