Weekenduri speciale la Uvertura Mall

Weekenduri speciale la Uvertura Mall
Zilele de  29 şi 30 august se anunţă pline de evenimente şi motive de distracţie pentru publicul Uvertura Mall.

Odată cu ultimul weekend de vară, mall-ul pregăteşte surprize pentru cei mici, care  vor putea beneficia de sesiuni gratuite de Facepainting, între orele 12:00 – 16:00. Acestea vor avea loc la etajul al 3-lea al mall-ului, unde copiii pot avea parte de desene inedite pe faţă, fie că este vorba de măşti cu eroii lor preferaţi sau diferite modele ludice.

Micuţele domnişoare vor fi răsfăţate cu un eveniment care le va stimula imaginaţia şi creativitatea, atelierul de creat hăinuţe pentru păpuşi. Atelierul va fi realizat în colaborare cu Club Modas, iar materialele vor fi oferite de către atelierul de croitorie Perfect Size, situat la demisolul Uvertura Mall. Cei mici pot veni cu păpuşa preferată pentru a "fura" câteva din secretele designului vestimentar.

Şi cei mari pot petrece timpul la Uvertura Mall într-un mod inedit. Pentru ei, mall-ul a pregătit, la etajul al 4-lea, între orele 16:00 - 18:00, un concurs de Go. Jocul strategic originar din Vechea Chină are rolul de a stimula mintea, competitivitatea şi spiritual de echipă.

Sâmbătă, 29 august 2015, începând cu orele 14:00, Uvertura Mall Botoșani invită toți părinții și copiii la Festivitatea de Final a Centrului de Vacanță. Finalul activităților desfășurate la Centrul de Vacanță va fi marcat printr-o serbare care va avea loc la etajul 4 al mall-ului. Programul va fi unul vesel și dinamic. Prichindeii vor interpreta poezii, cântecele,vor  dansa și vor avea și o prezentare de modeling spre deliciul părinților.
Prin intermediul evenimentelor organizate, Uvertura Mall pune la dispoziţie alternative de petrecere a timpului liber pentru publicul de toate vârstele.   

Uvertura Mall – Ne vedem în Centru!

Comunicat de presa




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
209

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
99

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
111

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...