Weekendul aduce o răcire accentuată a vremii, dar începem săptămâna cu cer senin!

Weekendul aduce o răcire accentuată a vremii, dar începem săptămâna cu cer senin!
Weekendul nu vine cu vreme prea frumoasă, anunțându-se averse în aproape toată țara. Pentru sâmbătă maximele vor fi de 21 de grade în Moldova, 15 în Maramureș, 16 în Crișana, 21 în Banat, 18 în Transilvania, 23 în Oltenia, 22 în Muntenia și 21 în Dobrogea.
 
Duminică ploile se domolesc puțin în vestul țării, dar nu și în restul teritoriului. Vor fi maxim 17 grade în Moldova, 19 în Maramureș și Dobrogea, 18 în Crișana, 19 în Transilvania, 20 în Banat, 16 în Oltenia.
 
În Botoșani, vremea se va răci accentuat de sâmbătă. În a doua parte a zilei și în prima parte a nopții cerul va prezenta înnorări și pe spații restrânse va ploua, informează Meteo Nord-Est. Ziua vântul va prezenta intensificări din nord-vest. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 12 grade, iar minimele vor coborî până spre 5 grade. Duminică vom avea vreme predominant frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, mai întâi din nord-vest, apoi din sector predominant sud-estic. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 16 grade, iar minimele vor coborî până spre 2 grade. Spre dimineață, pe spații restrânse vor fi condiții de producere a ceții, iar local va fi brumă. Prima zi a săptămânii viitoare aduce un cer senin la Botoșani. Vântul va sufla slab și moderat din sud-est, cu posibile intensificări pe timpul zilei. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 18 grade, iar minimele vor coborî până spre 5 grade. Spre dimineață, pe spații restrânse, vor fi condiții de producere a ceții.
 
Conform unei avertizări meteo, în intervalul 29.09.2018 ora 7.00 – 29.09.2018 ora 13.00, în județele Suceava, Botoșani și Iași se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge și depăși adesea 55km/h. La rafală temporar, se pot atinge viteze de 70km/h.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
13

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
70

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
22

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...