Vremuri grele in imperiul care detine Pro TV. Vor fi concediati 1.000 de oameni

Noii sefi fac restructurari drastice in Central European Media Enterprises (CME), compania-mama a Pro TV.

"Pana la finalul acestuia ne propunem sa avem aproximativ 1.000 de angajati mai putini decat la inceputul lui 2013", a declarat Michael Del Nin, co-CEO al companiei CME, citat de Paginademedia.ro.

Declaratia a fost facuta in cadrul videoconferintei cu actionarii companiei de media, ce a urmat rezultatelor financiare trimestriale, publicate saptamana trecuta. Michael Del Nin a mai declarat ca in ultimele saptamani CME "a accelerat si a extins planurile de restructurare anuntate anterior de conducerea companiei".

Del Nin a precizat ca  in prezent conducerea companiei planuieste sa-si concentreze energia pe zona de TV din fiecare tara si ca este in curs de reanalizare a alternativelor pentru activitatile care nu sunt de baza, potrivit realitatea.net.

Rezultatele companiei au fost catalogate drept "inacceptabile" de catre noi sefi ai CME, care l-au succedat pe Adrian Sarbu. Compania, prezenta in sase tari europene, a avut pierderi operationale de 45 de milioane de euro in perioada iulie – septembrie 2013.

In comunicatul companiei de saptamana trecuta se mai precizeaza ca CME risca sa intre in incapacitate de plata daca nu va gasi finantare in urmatoarele 12 luni. Informatia nu a fost bine primita pe bursa, astfel ca, intr-o singura zi, valoarea actiunilor companiei s-a diminuat cu 50%, potrivit Wall-Street.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean arestat pentru că a tâlhărit un bărbat: Victima s-a ales și cu leziuni!

astăzi, 17:50

Acesta era bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că acesta, în noaptea de 17 spre 18 septembrie 2024...

Ziua Europeană a Limbilor, sărbătorită de elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani!

astăzi, 17:23

Deviza din  acest an: „Pace prin diversitate lingvistică", și-a propus să sublinieze rolul cheie pe care îl joacă diversitatea lingvistică și învățarea limbilor str...

Dinamo București - FC Botoșani, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:26

Dinamo primește astăzi vizita celor de la FC Botoșani, în etapa cu numărul 11 a Superligii. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Dinamo! După trei înfrângeri consecutiv...