Vremea se schimbă radical începând de mâine!

Vremea se schimbă radical începând de mâine!
Dacă astăzi vremea se menţine încă frumoasă şi foarte caldă în toate regiunile, de mâine lucrurile se schimbă radical.

Încă o zi cu vreme deosebit de caldă astăzi, în toate regiunile. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 şi 25 de grade, mai coborâte în Delta Dunării, spre 11 grade, informează Realitatea TV.

Sunt valori cu până la 10 grade mai mari decât mediile climatologice. Cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea de vest a ţării, unde pe spaţii restrânse, mai ales seara, apar averse şi descărcări electrice, însoţite de intensificări de scurtă durată ale vântului.

În zilele următoare atmosfera se schimbă considerabil, iar temperaturile redevin normale pentru sfârşitul lunii martie. La mijlocul săptămânii maximele nu mai trec de 18 grade în nicio regiune.

Luni, mai ales în jumătatea de vest a ţării, vor fi averse însoţite de descărcări electrice, vânt în rafale şi se pot strânge cantităţi de apă mai însemnate.

Marţi, ploile se extind în toate regiunile, iar miercuri va mai ploua prin nord, centru şi nord-est. La munte, sunt aşteptate şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Miercuri, condiţiile de ploaie vor fi reduse, iar la amiază se vor înregistra cel mult 16 grade.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
311

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
41

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
55

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...