Vremea se răcește în toată țara

Vremea se răcește în toată țara

Val de frig în toată țara. Temperaturile scad cu până la zece grade. Meteorologii anunță că vremea se răcește în următoarele zile în toată țară și că în mai multe zone sunt așteptate lapoviță și ninsori.

Astazi, 27 decembrie, meteorologii anunţă că temperaturile rămân scăzute pe tot teritoriul ţării. Vor aparea ploi izolate, iar la munte precipitațiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Cantitățile de apă vor depăși local 10-15 l/mp, iar izolat se vor forma condiții de polei. Vântul va sufla slab spre moderat și va suferi unele intensificări la munte. Maximele se vor înregistra în intervalul 1 – 8 grade Celsius, în timp ce minimele se vor situa între -5 şi 2 grade.

În zona Moldovei sunt șanse mari să cadă precipitații sub formă de ploaie. Maxima va urca până la 4 grade Celsius pe timpul zilei și -2 grade pe parcursul nopții. Vântul va sufla moderat și va avea unele intensificări în timpul scurtelor ploi care vor cădea.

Vremea la munte va fi normală termic. Cerul va fi noros şi local vor fi precipitaţii sub formã de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări mai ales la altitudini mari, unde va viscoli ninsoare şi va spulbera zăpada. Trecător vor fi condiţii de polei.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
111

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
252

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
113

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...