Vremea se mai încălzeşte. Vezi Prognoza meteo pe 3 zile

Vremea se mai încălzeşte. Vezi Prognoza meteo pe 3 zile
Se mai încălzeşte puţin, dar vorbim tot de vreme rece pentru această dată. Soarele va imparti cerul cu câţiva nori şi nu mai sunt şanse să plouă. Temperaturile maxime cresc faţă de ieri, mai ales în nordul ţării, şi se vor încadra între 8 şi 14 grade.

Miercuri, in Moldova soarele domina cerul întreaga zi în nordul regiunii, în timp ce prin centru şi în sud vor fi şi câţiva nori, dar nu se mai pune problema precipitaţiilor. Si aici temperaturile cresc cu peste 5 grade faţă de ziua precedentă. Sunt prognozate 10-11grade la Suceava, Botosani, Piatra Neamt şi Bacău şi 12 la Iasi, Vaslui, Focşani şi la Galaţi.

Joi se mai încălzeşte cu 4-5 grade, însă dinspre Marea Mediterană vine un nou val de ploi asociate cu vânt destul de activ. Acestea vor fi prezente dimineaţa în sudul ţării, iar mai târziu şi în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12-13 grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei şi 19-20 de grade în sud-estul ţării.

Vineri norii şi precipitaţiile se mai răresc, iar vântul se domoleşte treptat. La amiază maximele termice cresc cu peste 5 grade în Oltenia şi în Moldova si vor avea valori de la aproximativ 16 grade la Miercurea Ciuc şi 22 la Călăraşi, cu aproximativ 7 grade peste mediile climatologice.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
83

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
74

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...

Incendiu violent într-o gospodărie din Botoșani, proprietarul a sunat imediat la 112!

astăzi, 12:12
148

Incendiul violent a izbucnit, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie din localitatea Poiana. Îngrijorat că flăcările ar putea să ajungă la casă și celelalte contrucții, ...