Vreme frumoasa in aceasta saptamana!

Vreme frumoasa in aceasta saptamana!
Cer mai mult senin astazi, sansele de precipitatii fiind de 10 la suta. Umiditatea aerului va atinge 42 la suta, in timp ce vantul va sufla cu viteza de 16 kilometri pe ora. Temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 4 grade Celsius si o maxima de 17 grade Celsius.

Pentru marti se anunta o vreme ceva mai frumoasa, cu temperaturi cuprinse intre 5 si 19 grade Celsius, cerul fiind mai mult insorit. Sansele de precipitatii sunt aproape nule, umiditatea fiind de 48 la suta, vantul sufland cu 21 kilometri pe ora din directia sud-est.

Vremea se va mentine constanta si miercuri, 28 aprilie, cu temperaturi cuprinse intre o maxima de 17 grade Celsius si o minima de 7 grade. Pe tot parcursul zilei este posibil sa fie averse de ploaie, sansele de precipitatii fiind de 30 la suta, umiditatea de 50 la suta, vantul avand o viteza de 13 kilometri pe ora din directia nord-vest.

Joi, vremea va prezenta semne usoare de incalzire cu temperaturi cuprinse intre o minima de 8 grade Celsius si o maxima de 20. Cerul va fi partial innorat cu sanse de precipitatii de 10 la suta si o umiditate de 50 la suta. Vantul va sufla cu 14 kilometri la ora din directia nord-vest.

Vineri, temperaturile vor fi cuprinse intre o maxima de 23 grade Celsius si o minima de 8 grade. Cerul va fi mai mult insorit, cu sanse minime ca ploaia sa-si faca simtita prezenta pe intregul parcurs al zilei.

In week-end, vremea va fluctua de la un cer insorit la momente in care norii vor acoperi cerul. Temperaturile vor fi cuprinse intre o maxima de 24 grade Celsius care se va inregistra duminica, 2 mai, si o minima de 10 grade. In cele doua zile, vantul nu va sufla cu mai mult de 18 kilometri pe ora.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat din Dorohoi își va petrece următorii cinci ani după gratii, care este motivul!

astăzi, 15:28
62

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Biroul de Investigații Criminale au identificat un bărbat de 44 de ani, din municipiul Dorohoi, pe n...

O tânără din Botoșani, polițistă în Cluj, a pulverizat cu spray lacrimogen în fața unui coleg la o intervenție! (foto, video)

astăzi, 15:00
216

Rebeca T., din județul Botoșani, polițistă în Cluj, a pulverizat spray lacrimogen în fața colegului ei de patrulă care încerca să imobilizeze un bărbat recalcitrant.Totul...

În această seară începe hramul uneia dintre cele mai ”încercate” biserici din Botoșani! PROGRAMUL liturgic (Foto)

astăzi, 14:03
626

În municipiul Botoșani, credincioșii se adună în fiecare an în parohia din Parcul Tineretului. Hramul Bisericii ”Izvorul Tămăduirii” începe chiar în acea...