Votul motiunii: vezi cine a tradat PD-L

Votul motiunii: vezi cine a tradat PD-L

   antena3

Votul motiunii de cenzura a fost presarat cu tot felul de momente inedite. Social-democratii au alcatuit o lista a rusinii cu parlamentarii care au votat impotriva motiunii de cenzura iar Teo Trandafir a oferit un adevarat show, aratand ostentativ bilele de vot inainte de a le introduce in urna si imbratissandu-se cu viceliderul PSD Aura Vasile.

In timp ce deputatii votau, intr-unul dintre balcoanele din Parlament, doi sindicalisti s-au luat la cearta, unul dintre ei smulgand cateva bannere si aruncandu-le peste balcon.

Incidentul a fost aplanat de unul dintre agentii de paza.

Tinerii social-democrati au lipit pe cateva cartoane fotografiile parlamentarilor care au votat impotriva motiunii de cenzura, in timp ce mai multi liberali si pesedisti filmau votul cu telefoanele mobile.

In plus, Roberta Anastase a cerut unei persoane care il insotea pe deputatul PSD Nicolae Banicioiu si care nu era membru al Parlamentului sa paraseasca sala.

"O rog pe doamna care il insoteste pe domnul Banicioiu sa plece. Din cate stiu, nu este parlamentar si nu are ce cauta in plen. Solicit Secretariatului General si zonei de paza sa intervina. Astept sa paraseasca plenul ca sa reluam votul", a spus Anastase.

Teo Trandafir, proaspat deputat PD-L, a ridicat ambele brate inainte de a pune bilele in urna fiind aplausata intens si fotografiata de parlamentarii Opozitiei. Mai mult, dupa ce a trecut pe langa colegii ei democrat-liberali care o priveau stupefiati si s-a imbratisat calduros cu social-democrata Aura Vasile.

Silviu Prigoana a votat si el pentru motiune, la fel si deputatii Georgica Severin, Daniel Oajdea si Clement Negrut.

Potrivit Mediafax, deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru a votat in favoarea motiunii de cenzura, votul lui fiind intampinat cu aplauze de parlamentarii PSD si sindicalistii de la balcoane.

Pentru ca motiunea de cenzura sa treaca si deci Guvernul sa pice, este nevoie de 236 de voturi "pentru", dintr-un total de 471. (ziare.com)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
13

PreÈ™edintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să È›inem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
57

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
56

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...