Vosganian: Principalul adversar al PNL in alegerile locale este... PSD!

Vosganian: Principalul adversar al PNL in alegerile locale este... PSD!
"Primarii PNL sau PSD care candideaza sub sigla USL pot sa plece in concediu, in timpul campaniei electorale, si sa-si pregateasca, fara nici o grija, discursul de reinvestire, pentru 11 iunie. Victoria USL in alegerile locale va fi zdrobitoare", scrie Vosganian pe blogul sau, citat de ziare.com.

Varujan Vosganian crede ca "cele mai dure inclestari" vor avea loc acolo unde se intalnesc candidati proveniti din USL - "PNL contra PSD". In plus, intre cele doua partide exista "o neincredere privind sustinerea reciproca a candidatilor".

"Inclestarile capata, uneori, accente dramatice, asa cum se intampla, de pilda, in judetele Buzau, Olt sau Dolj. Intre PNL si PSD exista o neincredere privind sustinerea reciproca a candidatilor. Trebuie sa marturisesc ca aceasta neincredere se regaseste mai ales in randurile combatantilor liberali, cu privire la sinceritatea colegilor pesedisti", noteaza senatorul PNL, pe blog.

Liderul liberal a mai afirmat ca peste doua treimi dintre primarii in functie isi vor pastra "netulburati" scaunele, dupa eliminarea celui de-al doilea tur de scrutin, dar si ca nu a intalnit niciun candidat PPDD, in campania electorala, care sa aiba cea mai mica sansa de a ajunge primar.

Vosganian scrie ca "primarii PDL fug de asocierea cu fosta guvernare, ca dracul de tamaie" si ca tradarea edililor democrat-liberali este mai importanta decat se anticipa. In plus, in localitatile unde nu exista un primar PDL, candidatul acestui partid "nu pare a avea nicio sansa sa castige alegerile".

Nu in ultimul rand, senatorul PNL si-a incheiat postarea de campanie notand ca, in cele peste trei sute de orase din Romania, a identificat numai trei candidate PNL care vor sa ajunga primar.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
26

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
34

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
80

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...