Voronenii vor fi despagubiti

In urma protestului batranului din Vorona in fata Consiliului Judetean, prefectul Gheorghe Sorescu, impreuna cu presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, se vor deplasa in teritoriu pentru a discuta cu primarii celor trei comune in vederea eliberarii a trei hotarari de Consiliu Local privind restrictionarea traficului pe drumul 208 C si directionarea traficului pe drumul 55 A.

De asemenea, localnicii ai caror case au fost fisurate in urma traficului greu vor fi despagubiti de catre primul reprezentant al Guvernului in teritoriu. Astfel, prefectul va trimite o comisie care va evalua daunele produse de transportatori.

"Vom trimite o comisie sa evalueze toate pagubele si vom incerca sa rezolvam situatia pe plan local. Oameni au tot dreptul sa fie despagubiti pentru ca nu este vina lor ca au casele avariate", a precizat Gheorghe Sorescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La două ore distanță de Botoșani se află Satul lui Moș Crăciun: Spiriduși, atelier de jucării și biroul Moșului! (Foto)

astăzi, 08:43
472

Vizitatorii lui Moș Crăciun sunt întâmpinați de spiriduși și conduși printr-un tur ghidat de 30 de minute, plin de magie și zâmbete.Satul lui Moș Crăciun se află î...

PS Ignatie, la hramul Mănăstirii Coșula: ”Omul mândru nu reușește niciodată să se stăpânească pe sine însuși, în schimb vrea să-i domine pe alții”

astăzi, 08:16
67

De sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, miercuri, 6 decembrie 2023, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a săvârșit, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitulu...

Vlad Miron, fratele Alexandrei Ivanov, după concedierea doctoriței: ”Vreau să i se retragă dreptul de a mai practica medicina!”

astăzi, 07:51
401

Alexandra, mama a trei copii, a fost lăsată să se chinuiască timp de şapte ore pe patul de spital. Cu dureri insuportabile și sângerări, femeia a cerut de mai multe ori ca un medic să o ...