Voiculescu, Diaconescu, Patriciu decid sa isi uneasca fortele. Formeaza super-mogulul!

Voiculescu, Diaconescu, Patriciu decid sa isi uneasca fortele. Formeaza super-mogulul!
Soc, panica si pofta de ceva sarat ieri seara in studiourile celor mai importante televiziuni de stiri din Romania, Antena 3, Realitatea TV si Fox Kids, dupa ce trei dintre ultimii mogulii ramasi inca in libertate, Dan Voiculescu, Dan Diaconescu si Dinu Patriciu au decis sa-si uneasca fortele impotriva lui Traian Basescu, formand un super mogul pe nume Voicudiatriciu Maximus.

Potrivit celorlalti invitati din studiou si celor trei telespectatori, care din motive necunoscute inca nu se culcasera, cei trei moguli au planificat atent fuziunea in timpul pauzelor publicitare, iar la sfarsitul emisiunii au inceput brusc sa alerge cu viteza luminii, si-au smuls costumele de pe ei, au sarit la peste cinci metri in aer si si-au contorsionat membrele si trupurile pentru a forma super-mogulul de 50 de metri inaltime.

"Am avut ceva discutii cu privire la repartizarea corporala", spune Dan Voiculescu, care acum controleaza piciorul stang si o parte din mana dreapta a mogulului. "Asa cum era de asteptat nimeni nu vroia sa ia fundul dar toata lumea vroia sa controleze capul. In cele din urma am hotarat de comun acord ca Dinu sa preia capul momentan, pentru ca ii merge mintea cel mai bine la afaceri si in plus Dan (n.r. Diaconescu) are un gat ridicol de subtire, care ne-ar fi facut pe toti sa aratam prost la televizor".

Conform declaratiilor lui Voicudiatriciu, toate facute cu o voce extrem de asemanatoare cu cea a lui Dinu Patriciu pe heliu, principalele sale obiective in calitate de super-mogul sunt: protejarea mogulilor inocenti din toata tara, scoaterea lui Sorin Ovidiu Vantu din puscarie si distrugerea definitiva a lui Traian Basescu.

In acest sens, primul pas va fi facut chiar maine cand Voicudiatriciu va aparea la mai multe talkshow-uri, atat din Romania cat si din strainatate, denigrandu-l pe presedintele Traian Basescu si sugerand subtil ca acesta este un mafiot, alcoolic si batator de copii.

Din informatiile pe care le-am primit pana la aceasta ora in redactie se pare ca nici presedintele Traian Basescu nu sta cu mainile in san, surse apropiate de la Cotroceni declarand ca Basescu a mobilzat deja peste 500 de maimute inaripate, in frunte cu Andreea Pora, si de cel putin 4 ore lucreaza la costumul sau pe baza de Jack Daniels. Vom reveni cu amanunte.
 

PENTRU CONFORMITATE, VEZI AICI: trombon.ro

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
62

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
97

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
933

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...