Viorica Afrasinei trece la Prefectura, Ana Barculet in fruntea organizatiei de femei!

Viorica Afrasinei trece la Prefectura, Ana Barculet in fruntea organizatiei de femei!
Cei doi social democrati, nominalizati pentru functiile de subprefect de Botosani, Viorica Afrasinei si Vasile Halasanu sunt gata sa isi preia atributiile de subprefecti!

Cei doi social-democrati astepata sa fie validati de la centru. Viorica Afrasanei, fost deputat in Parlamentul Romaniei, in prezent presedinta a Organizatiei Judetene de Femei a PSD, se pregateste sa predea fraiele activitatii unei alte colege, la fel si in cazul functiei din cadrul Comisiei de Integritate Morala. Va renunta si la activitatea politica.

Pentru o perioada de interimat, activitatea de coordonare a Organizatiei de femei va fi preluata de Ana Barculet, presedinta Organizatiei de Femei de la Municipiu. Conferinta de alegeri va avea loc probabil la sfarsitul anului, asa cum prevede statutul nostru. Activitatea Comisiei de Integritate Morala va fi preluata de un coleg din cadrul comisiei, care este si vicepresedinte, a spus Viorica Afrasinei.

Vasile Halasanu, trezorierul PSD, s-a aratat increzator in viitor, precizand ca experienta sa, alaturi de cea a Vioricai Afrasinei si de cea a prefectului Cristian Roman, va fi pusa in slujba cetatenilor judetului.

Eu am lucrat in toate comunele, am colaborat si cu alte judete, am avut strategii si impreuna cu echipa, pe planul de guvernare al Guvernului Boc, sper sa reusim sa redam demnitatea de care are nevoie acest judet si sa aducem finantarile necesare, a precizat Vasile Halasanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste mare! Angajații din Botoșani care vor beneficia de majorări salariale!

astăzi, 09:24
7

Este vorba despre specialiștii care lucrează în muzee și biblioteci, angajați care se regăsesc și în instituțiile de cultură din Botoșani.Astfel, din luna aprilie, angajații ...

(P) Ghidul complet pentru amenajarea unei bucătării noi

astăzi, 09:07
22

Amenajarea unei bucătării noi este un proiect plin de provocări și potențial creativ. Fie că te pregătești să construiești de la zero sau să renovezi complet, fiecare aspect al amenajării ...

Poliția din Vatra Dornei, în stare de alertă maximă: Bebeluș găsit mort într-o mașină de spălat!

astăzi, 09:00
272

Mama, în vârstă de 32 de ani, și-ar fi învelit copilul și ar fi încercat să-l ascundă. Tânăra născuse pe 14 martie, acasă, și nu apărea în evidențele med...