Viorel Iliuță: "Îi recomand domnului primar să dea dovadă de moderație, să lase deoparte aceste preocupări din categoria “jocurile copilăriei”"

Viorel Iliuță: "Îi recomand domnului primar să dea dovadă de moderație, să lase deoparte aceste preocupări din categoria “jocurile copilăriei”"
Președintele organizației municipale a PNL Botoșani, Viorel Iliuță, a reacționat după declarațiile făcute, joi, de președintele executiv al organizației județene a PSD, Ovidiu Portariuc, în cadrul Conferinței Județene de alegeri din cadrul organizației femeilor social-democrate.

Redăm mai jos dreptul la replică remis redacției Stiri.botosani:

"Deși am decis să mă delimitez de un anumit tip declarații pe care le fac unii politicieni cu care ne aflăm în alianță, nu pot să nu remarc insistențele cu care domnul primar Ovidiu Portariuc mă regretă.

Faptul că, după aproape două luni de zile de la plecarea mea din Primărie, dumnealui încă face trimiteri, cu sau fără substrat, la persoana mea, demonstrează că este nostalgic.

Îi reamintesc domnului Portariuc că, după un an de mandat în fruntea Primăriei Botoșani, nu a reușit să vină în fața electoratului decât cu o paletă largă de acuze la adresa mea și a celor din PNL, uitând că acea funcție o ocupă pentru cu totul și cu totul alte obiective decât de a o uzita în scopuri strict politice.

Observ în continuare “ploaia de declarații la adresa mea, după care domnul primar își ascunde nemulțumirea că, la Primăria Botoșani am lăsat loc unei doamne liberale care a demonstrat, prin funcțiile pe care le-a deținut în administrația publică locală că cetățeanul este cel care contează.

Și când spun “ploaie", dumnealui știe la ce mă refer. Îi recomand domnului primar să dea dovadă de moderație, să lase deoparte aceste preocupări din categoria “jocurile copilăriei, să-și canalizeze atenția spre problemele reale cu care se confruntă cetățenii municipiului și să înceapă să le și rezolve.

PNL este, prin tradiție, un partid ai cărui membri beneficiază de libertatea absolută de a-și exprima opiniile personale, iar în condițiile în care eu personal, am considerat că pot veni în sprijinul cetățenilor municipiului Botoșani prin preluarea șefiei Spitalului Județean, aceste declarații venite din partea unui coleg de alianță demonstrează, încă o dată, faptul că PNL este un actor principal al scenei politice, aspect care pare a-l îngrijora pe dl Portariuc.

Viorel Iliuță, președinte al Organizației Municipale PNL Botoșani"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
15

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
31

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
67

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...