Viorel Iliuţă ar putea pleca de la Primărie! Vezi unde

Viorel Iliuţă ar putea pleca de la Primărie! Vezi unde
Viceprimarul Viorel Iliuţă ar putea pleca de la conducerea Primăriei Botoşani, postul pe care ar urma să fie numit fiind cel de manager al Spitalului Judeţean Mavromati.

Acesta a purtat discuţii cu preşedintele PNL, Florin Ţurcanu, care i-a propus preluarea funcţiei de la spital şi urmează să ia o decizie în acest sens.

Unul dintre principalele motive pentru care Viorel Iliuţă ar renunţa la funcţia de viceprimar îl reprezintă neînţelegerile cu primarul Ovidiu Portaruc şi faptul că acesta i-a luat o bună parte din atribuţii.

"Este o ofertă pe care i-am făcut-o domnului Iliuţă şi dacă va accepta va fi numit manager la Spitalul Judeţean. În cazul în care va acepta vom discuta cu cei de la PSD să le rămână lor şi al doilea post de viceprimar şi să îşi asume conducerea municipiului, iar la Consiliul Judeţeană să ne revină nouă cel de-al doilea post de vicepreşedinte şi să ne asumăm conducerea judeţului. Domnul Iliuţă trebuie să ne dea luni un răspuns", a declarat Florin Ţurcanu, preşedintele PNL.

În cazul în care Viorel Iliuţă va decide să rămână la conducerea Primăriei, Florin Ţurcanu a spus că i se va propune subprefectului Sebastian Tocariu să fie manager la Spitalul Judeţean. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
16

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
69

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...