Violatori trimişi în judecată de procurorii botoşăneni!

Violatori trimişi în judecată de procurorii botoşăneni!
Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Gheorghe Valentin Andrieş, de 42 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de viol şi incest.

S-a reţinut că, în perioada ianuarie – mai 2013, inculpatul a încercat, în mod repetat, să întreţină raporturi sexuale cu o rudă de grad apropiat, prin constrângere psihică.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată şi a inculpatului Florin Grigore Constantin, de 26 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi incest.

S-a reţinut că, în luna octombrie 2012, inculpatul a întreţinut raport sexual cu o rudă de grad apropiat, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa.

"Facem precizarea că sesizarea instanţei de judecată este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrunte principiul prezumţiei de nevinovăţie", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rudele din Botoșani, încremenite de durere după moartea Mihaelei, în accidentul de motocicletă!

astăzi, 09:34
511

Motocicleta a lovit un pieton care traversa strada neregulamentar, apoi a intrat într-un cap de pod. Atât persoanele de pe motocicletă, cât și pietonul, și-au pierdut viața. Trag...

Două cartiere dintr-un oraș din județul Botoșani și trei sate rămân fără apă timp de 72 de ore!

astăzi, 09:19
362

Din cauza unor defecțiuni tehnice survenite la stația de captare a apei Darabani, Nova Apaserv Botoșani a oprit sistemul de alimentare cu apă astăzi, 18 iunie 2024, pentru o perioadă de 72 de or...

Mesaj din partea Poliției de Frontieră: Evitați în această dimineață Punctul de Trecere a Frontierei Stânca!

astăzi, 08:25
244

În intervalul orar mai sus menționat, există posibilitatea înregistrării unor timpi crescuți de așteptare.”Prin urmare, recomandăm participanților la trafic care intențio...